Mam następujący problem. Niedługo kończy mi się umowa z playOnline, mam już druk wypowiedzenia umowy w którym muszę wpisać numer umowy i hasło. Problem polega na tym iż nie mogę znaleźć tej umowy. I czy numer umowy to jest ten sam numer co numer konta abonamenckiego, a hasło to to samo co jest potrzebne do zalogowania się na konto paly24.
Z góry dziękuje za odpowiedz.
Strona 1 z 1
Rozwiązanie umowy?
Napisano 10 February 2012 - 12:58
Jeżeli pisałeś jakieś zgłoszenia, to powinieneś tam podać ustawione hasło, przynajmniej jeśli pisze się z maila, a nie konta na Play24, choć moim zdaniem hasło powinno być zawsze kluczem dostępu do jakichkolwiek działań, zgłoszeń itp.
Co do numeru umowy, to nie mam pomysłu jak go odnaleźć.
Napisano 10 February 2012 - 14:41
Użytkownik annika dnia 10 February 2012 - 12:58 napisał
Jeżeli pisałeś jakieś zgłoszenia, to powinieneś tam podać ustawione hasło, przynajmniej jeśli pisze się z maila, a nie konta na Play24, choć moim zdaniem hasło powinno być zawsze kluczem dostępu do jakichkolwiek działań, zgłoszeń itp.
hasło do play24 to nie jest hasło abonenckie. Hasło abonenckie wyznaczałeś podczas podpisywania Umowy.
Najlepiej zadzwoń na 790500500 obsługa zweryfikuje cie po alternatywnych danych i poda ci niezbędne dane albo idź z dowodem osobistym i z formularzem do Punktu Sprzedaży.
Napisano 10 February 2012 - 21:38
Użytkownik play4you1 dnia 10 February 2012 - 14:41 napisał
hasło do play24 to nie jest hasło abonenckie. Hasło abonenckie wyznaczałeś podczas podpisywania Umowy.
Najlepiej zadzwoń na 790500500 obsługa zweryfikuje cie po alternatywnych danych i poda ci niezbędne dane albo idź z dowodem osobistym i z formularzem do Punktu Sprzedaży.
A czy ja coś takiego napisałam? A do czego służy "hasło abonenckie" jak nie do weryfikacji abonenta, gdy pisze zgłoszenie?
Strona 1 z 1

Logowanie