Witam
Wczoraj przepisano mnie do Playa, Plus mnie wywalił ok. 12 w nocy, play przyjął ok 1 a dziś rano na moim koncie w play24 pojawiły się już kwoty do wykorzystania.
I tu jedna rzecz mnie zdziwiła.
W panelu stoi tak:
Taryfa: Firma 55
Twój okres rozliczeniowy zaczyna się: 10 dnia każdego miesiąca
Saldo niezapłaconych faktur i kwoty wydanej poza abonamentem (z VAT) 35,67 PLN -
Pakiet Złotówek 13,09 PLN -
Czemu skoro mam płacić 10 lutego czyli za raptem 6 dni w play'u muszę zapłacić fakturę praktycznie jak za pełny miesiąc?
EDIT:
Chyba już wiem o co biega - Pakiet Play Online w telefonie 1,8 GB - 34,44
Rozumiem, że to jednorazowa aktywacja tego pakietu?
Strona 1 z 1
przejście od 4 do zapłaty 10
Napisano 04 February 2012 - 14:06
tak
Szukałeś gier, aplikacji, muzyki, tapet i innych plików na swój telefon? A może fachowej pomocy? Właśnie je znalazłeś! Raczkujące forum z profesjonalną pomocą, downoadem i sympatycznymi osobami zawsze Ci pomoże! Zachęcam do rejestracji!
Forum LG Mini GD880!
Forum LG Mini GD880!
Napisano 04 February 2012 - 17:04
A teraz takie pytanie, bo już się gubię 
W abonamencie na umowie mam:
Pakiet Internet dla firm - 100 MB
Pakiet Play Online w telefonie - 1,8 GB
W panelu na 24play za to stoi:
Promocyjne MB - 19 MB
Promocyjne MB w strefie taniego Internetu - 356 MB
I teraz pytanie co jest co? Czy te 19 MB to włąśnie to tygodniowe 100 MB dla firmy?
Gdzie jest te 1,8 GB? Czy to te 356 MB? 1,8 GB /podzielić na 12 mięsiecy a wynik podzielić na 4 tygodnie = mniej więcej 356 MB
Rozumiem, że te pakiety to tylko w strefie Taniego internetu? Czyli tego obsługiwanego przez Play. Jeżeli wyjdę z jego zasięgu, przełałczy mnie na plusa i za to płacę już osobno poza abonamentem? Czyli lepiej zablokować to tak naprawdę...
W abonamencie na umowie mam:
Pakiet Internet dla firm - 100 MB
Pakiet Play Online w telefonie - 1,8 GB
W panelu na 24play za to stoi:
Promocyjne MB - 19 MB
Promocyjne MB w strefie taniego Internetu - 356 MB
I teraz pytanie co jest co? Czy te 19 MB to włąśnie to tygodniowe 100 MB dla firmy?
Gdzie jest te 1,8 GB? Czy to te 356 MB? 1,8 GB /podzielić na 12 mięsiecy a wynik podzielić na 4 tygodnie = mniej więcej 356 MB
Rozumiem, że te pakiety to tylko w strefie Taniego internetu? Czyli tego obsługiwanego przez Play. Jeżeli wyjdę z jego zasięgu, przełałczy mnie na plusa i za to płacę już osobno poza abonamentem? Czyli lepiej zablokować to tak naprawdę...
Strona 1 z 1

Logowanie