Mój Play: Przeniesienie numeru do PLAY - taki numer nie istnieje - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Przeniesienie numeru do PLAY - taki numer nie istnieje

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   roig Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 3
  • Rejestracja Tue, 09 Dec 08
  • Miejscowość:Ruda Śląska

Napisano 03 February 2012 - 21:03

Witam, proszę o pomoc w dziwnym problemie.

Dnia 01.02.2012 r. przeszedłem z sieci mBank moblie do Play Fresh. Połącznia i smsy wychdzące działają, jednak nie działają połączenia przychdzące. Osoby dzowniące do mnie słyszą komunikat "taki numer nie istnieje". Dzowniąc do innych wyświetla się mój numer. Smsy również nie dochodzą.

Po regulaminowych 24 gdzinach od przejścia złożyłem reklamację o numrze 40248799. Dzień później skontaktowałe się z infolinią PLAY, gdzie uzyskałem informację, że usługa działa poprawnie. Podobno zostałem o tym poinformowany smsem, który oczywiście do mnie nie dotarł.

Złożyłem kolejną reklamację numer 40322846 tym razem nazwaną przez Panią z infolinii "techniczną". Poprzednia widocznie była reklamacją "i tak nic nie zrobimy". Czas rozpatrzenia reklamacji 30 dni.

W salonie PLAY wymieniłem kartę SIM na nową - nic nie pomogło. Kartę SIM próbowałem wkładać do różnych telefonów i cały czas można usłyszeć tylko komunikat "taki numer nie istnieje". Mbank umywa ręcę mówiąć, że już nie mają mojego numeru w systemie.

Proszę o pomoc. Rozwiązaniem jest przejście do innej sieci ale pytanie, czy problem wtedy zniknie ? Powrót do mBank moblie też musiałby potrwać z tydzień, dwa....
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   play4you1 Ikona

• Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 640
  • Rejestracja Wed, 14 Oct 09
  • Miejscowość:WARSZAWA

Napisano 03 February 2012 - 21:58

Zajęliśmy się już Twoją sprawą.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   roig Ikona