Mój Play: All inclusive MAX 65 - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

All inclusive MAX 65 Regulamin

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Maniur Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Fri, 03 Feb 12
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Inna

Napisano 03 February 2012 - 17:55

Witam,

jestem po szczegółowym przestudiowaniu regulaminu i panelu play 24. Wg taryfy LongPlay49, All inclusive MAX 65 przysługują mi takie korzyści jak - nielimitowane rozmowy z play przez 6 mc za 0 zł (i tu się zgadzam) Pakiet złotówek niby 38 zł wg tabeli a w rzeczywistości na play 24 mam ponad 50 zł dostępne i to już po wykorzystaniu około 3 zł. Rozmowy do wszystkich - 50 minut - sortując dotychczasowe połączenia wykazało że wykorzystałam ok 16 minut i pozostało 16 minut (nic z tego nie rozumiem - brakuje mi gdzieś ponad 20 minut). 250 sms'ów za 0 zł przez 6 mc - niestety nie widzę żebym to miała bo w panelu mam komentarz 0 szt a za wszystkie smsy płace z pakietu złotówek.

Więcej już chyba z regulaminu nie wyciągnę więc proszę o sensowną interprtację bo może jestem zbyt tępa żeby zrozumieć.

Pozdrawiam
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   annika Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 188
  • Rejestracja Sat, 05 Nov 11
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 03 February 2012 - 19:29

Pakiety złotówek masz (powinnaś mieć) dwa - zwykły taki jak taryfa czuli 49 zł i promocyjny o którym juz pisałaś 38 zł o razem daje 87 zł. Nie wiem, czy są one na play online w jednym miejscu zliczane, czy oddzielnie rozpisywane, jeden na głównym koncie, drugi na promocji, bo abo nie mam ;P

Przez 6 miesięcy masz:
Stan darmowy zwany też Nieograniczone połączenia w Play, które są ograniczone do 44 640 minut przez pełne okresy rozliczeniowe,
250 SMS, ale to do innych sieci i przez pełne okresy rozliczeniowe, prawdopdobnie nie masz jeszcze pierwszego pełnego okresu?

To przenoszony numer czy nowa umowa?
Pakiet 50 min za zakup przez internet czy dokupienie usługi? ten pakiet też jest od pierwszego pełnego okresu rozliczeniowego, więc albo go w ogóle nie było jeszcze, albo tamtych brakuje
0

Strona 1 z 1