Mój Play: Aktywacja abonamentu - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Aktywacja abonamentu

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   baklan Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Thu, 02 Feb 12
  • Operator:mBank
  • Taryfa:Play Abonament

Napisano 02 February 2012 - 17:38

Dzisiaj podpisałam umowę Stan Darmowy 59. Wzięłam telefon za złotówkę Samsung galaxy Gio. Ponieważ było to moje pierwsze spotkanie z dotykowym telefonem od razu weszłam w internet (nie wiedząc o tym) a kasa uciekała.. Sprawdzam konto a tam: Pozostało Ci 00,00 w pakiecie złotówke. Saldo niezapłaconych faktur poza abonamentem -32,18. No i tej pierwszej części nie rozumiem.. Jak to 00? Wchodzę na neta, loguję się, sprawdzam.. I tam też saldo złotówek 00. Nic z tego nie rozumiem. Dodam jeszcze, że mogę normalnie dzwonić i wysyłać smsy więc numer chyba został aktywowany... Proszę o pomoc i z góry przepraszam, jeśli umieściłam temat nie tam gdzie trzeba :)
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   baklan Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Thu, 02 Feb 12
  • Operator:mBank
  • Taryfa:Play Abonament

Napisano 02 February 2012 - 19:30

Wyświetl postUżytkownik baklan dnia 02 February 2012 - 17:38 napisał

Dzisiaj podpisałam umowę Stan Darmowy 59. Wzięłam telefon za złotówkę Samsung galaxy Gio. Ponieważ było to moje pierwsze spotkanie z dotykowym telefonem od razu weszłam w internet (nie wiedząc o tym) a kasa uciekała.. Sprawdzam konto a tam: Pozostało Ci 00,00 w pakiecie złotówke. Saldo niezapłaconych faktur poza abonamentem -32,18. No i tej pierwszej części nie rozumiem.. Jak to 00? Wchodzę na neta, loguję się, sprawdzam.. I tam też saldo złotówek 00. Nic z tego nie rozumiem. Dodam jeszcze, że mogę normalnie dzwonić i wysyłać smsy więc numer chyba został aktywowany... Proszę o pomoc i z góry przepraszam, jeśli umieściłam temat nie tam gdzie trzeba :)

Nikt nie zechce mi pomóc..?:)
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   play4you1 Ikona

• Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 640
  • Rejestracja Wed, 14 Oct 09
  • Miejscowość:WARSZAWA

Napisano 03 February 2012 - 21:29

Najlepiej skontaktuj się z Obsługą-oni wszystko widzą w systemie to Ci powiedza.
0

Strona 1 z 1