Witam.
Wczoraj poprzez konsultanta włączyłem sobie "Stan darmowy w Firmie" a w tym darmowe połączenia do Play.
Po pewnym czasie zalogowałem sie do play24 i widać było że usługa jest aktywna. Po chwili wykonałem połączenie do play ale rozmowa została opłacona z "Promocyjne minuty do wszystkich". Czy to normalne?
Strona 1 z 1
Minuty do wszystkich a darmowe rozmowy w play i na stacjonarne.
Napisano 02 February 2012 - 09:52
Usługi w abonamencie się włączają po godzinie 24
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 16 May 2012 - 13:31
Użytkownik szefooo dnia 02 February 2012 - 07:23 napisał
Witam.
Wczoraj poprzez konsultanta włączyłem sobie "Stan darmowy w Firmie" a w tym darmowe połączenia do Play.
Po pewnym czasie zalogowałem sie do play24 i widać było że usługa jest aktywna. Po chwili wykonałem połączenie do play ale rozmowa została opłacona z "Promocyjne minuty do wszystkich". Czy to normalne?
Wszystko jest zależne od umowy kiedy została podpisana , jeżeli jest to w ten sam dzień pakiet jest aktywowany do 24h , ewentualnie najważniejsza sprawa sprawdź kiedy masz okres rozliczeniowy
Strona 1 z 1

Logowanie