Nie będę pisał jaką to świetlaną przyszłość przedemną rysowali. Jak przyszło co do czego to nie dostałem OD NIKOGO ani grosza. Prowadzę działalność gospodarczą i przez ten cały zasrany PLAY wkopałem się w potężne długi. Mam nie zapłacone ZUS-y i inne rzeczy. Teraz będę musiał wziąść kredyt, żeby pospłacać wszystko. Z tego powodu wziłem też aktywacje dla 2 pracowników i przeniosłem dwa numery z Orange, gdzie mam karę do zapłącenia ponad 3000 zł. Nie płacę rachunków w Play od trzech miesięcy, bo nie mam pieniędzy.
Opisałem całą sytuację i wysłałem pismo - 5 stron A4 do zarządu P4 oraz do BOK. W odpowiedzi przysłali mi ponaglenie i wezwanie do zapłaty oraz informację, że jak nie zapłącę to nałożą na mnie karę za zerwanie umowy.
A przecież Play jest wykonawcą umów i to on czerpie z tego zyski!
Jestem załamany, bo mam dwoje małych dzieci i co miesiąc rachunki do zapłacenia. Czy na takie postępowanie PLAY, nie można już nic zrobić?
Ze swojej strony dopełniłem wszystkich formalności, jeśli chodzi o umowy itd. Czy ktoś mi zapałaci za moją pracę/usługi? Gdzie mogę szukać pomocy?
Użytkownik SuperNEO edytował ten post 03 February 2012 - 00:26

Logowanie