Mój Play: Przejście z Fresha na abo - dodatkowe pakiety sms - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Przejście z Fresha na abo - dodatkowe pakiety sms

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   americanmuscles Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 46
  • Rejestracja Thu, 15 Jan 09
  • Miejscowość:PL
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Samsung Galaxy Ace
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 31 January 2012 - 11:36

Witam. Jestem obecnie we Freshu. Dużo smsuję. Co jakiś czas przeglądam ofertę abonamentową. Jest coś takiego jak promocja przejście z karty na abo lub mixa. I podobno dostaje się bonusowe pakiety sms. Niestety, z tego co zauważyłem na stronie Playa to te bonusowe sms są tylko w mix'ie. Przechodzący na abo dostają tylko pakiety minut (co jest bezsensowne wg mnie)?

http://www.play.pl/p...ment/index.html <-- tutaj wyraźnie pisze o bonusowych smsach, a jak kliknę w abonament to nie ma nawet wzmianki o nich :/
Szajsung owner
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   siemaszmona Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 3
  • Rejestracja Wed, 07 Mar 12
  • Miejscowość:Wrocław
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)

Napisano 07 March 2012 - 21:58

oferta na mixa i na abonament to dwie inne sprawy - abonament wiaze Cie z playem na 24 lub 12 miesiecy (przy opcji bez telefonu) i masz w abonamencie stan darmowy do play na okreslony czas, zalezy jaka taryfa. ten stan darmowy do play to tylko nieograniczone minuty - smsow do playa nie ma. natomiast mix wiaze cie na najmniej 30 miesiecy (czyli doladowan, bo zalozmy ze ladujesz jedno doladowanie w miesiacu) i w mixie np 39 zl przeznaczasz na pakiety sms do play, albo do wszystkich sieci, a stan darmowy, czyli te darmowe minuty do P4 masz na 3/6mcy lub na caly czas.

sumujac: mix daje ci mozliwosc wykorzystanhia swojego doladowania na smsy do pleja, a abonament daje TYLKO minuty, ktore masz w podstawie i w eshopie. jesli chcialbys kupic sobie smsy do pleja dodatkowo, to wtedy masz np podstawe abo 29 zl (SD29) plus ew. kwota pakietu sms, ktory sobie kupiles
0

Strona 1 z 1