Witam. Nie bede owijał↑ w bawełne. Dwa lata temu podpisalem umowe na trzy lata. Zostalo mi jeszcze jakies 10 mcy. Irytuje mnie brak smartfona oraz kiepska taryfa. Najkorzystniej bylo by mi zerwać umowe (naliczyli jakies 350zl) i przeniesc sie gdzies gdzie dostane dobry telefon i taryfe na czasie. Pytanie tyczy sie znowu Play. Czy moglbym zerwac z nimi umowe i przeniesc niejako numer rowniez do nich? Moze sposob jest co najmniej dziwny ale to zawsze jakas alternatywa niz czekanie.
Strona 1 z 1
Taki myk: Przeniesc numer z Play do Play
Napisano 31 January 2012 - 09:50
Podobno od lutego będzie można umowę przedłużyć 12 miesięcy wcześniej ale na warunkach nie promocyjnych może ciebie to zainteresuje
(oferta limitowana):nowy klient lub przedłużający umowę 3 miesiące przed końcem bierze abonament all inclusive max 85 i ma go w cenie 75zł a ten co weźmie 12 miesięcy wcześniej ma go w cenie nie promocyjnej 85z minus to cena i trzeba wziąć podobno wyższy abonament niż się ma 
Aby nie stracić numeru musisz się gdzieś indziej przenieść bo jak zerwiesz umowę w salonie play z zapłaceniem kary umownej to już po numerze to taka rada
Zyskałby tylko rabat 50 % na abonament na parę miesięcy jeśli by przeszedł z innej sieci
Aby nie stracić numeru musisz się gdzieś indziej przenieść bo jak zerwiesz umowę w salonie play z zapłaceniem kary umownej to już po numerze to taka rada
Zyskałby tylko rabat 50 % na abonament na parę miesięcy jeśli by przeszedł z innej sieci
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 01 February 2012 - 21:19
Własnie. Gdybym gdzie kolwiek poszedl to dostalbym np w tmobile 6mcy abo za pol ceny. Czyli prawie pokrywa to moja kare wobec Play. Przedluzenie umowy za 85zl abo? Chyba nonsens. Teraz mam abonament 65zl i gdyby mi dali w podobnej cenie i z dobrym telefonem to moze moze ale tak jak mowie moze:). Naprawde troche pogrzebalem i Play marnie wychodzi na tle Tmobile. W wyzszych taryfach ~~80zl abonament Orange kusi telefonami.
Strona 1 z 1

Logowanie