Jestem nowy na forum wiec prosze wybaczyc mi popelnione bledy, przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z pewnego urzadzenia, w kturym nie mozna ich wstawiac. Przechodzie do sedna sprawy
Strona 1 z 1
Zmiana oferty z Redbull Mobile na All Inclusive SMS
Napisano 30 January 2012 - 14:52
Witam wszystkich.
Jestem nowy na forum wiec prosze wybaczyc mi popelnione bledy, przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z pewnego urzadzenia, w kturym nie mozna ich wstawiac. Przechodzie do sedna sprawy
Mialem sobie kupic starter Play Fresh ale nie bylo wiec kupilem Redbull Mobiel i chce przejsc na oferte All Inclusive SMS, lecz nie moge. Gdy wpisuje kod *111*33*4# przychodzi mi powiadomienie, ze jezeli chce dostawac darmowe SMS'y musze wpisac kod *163*3#, a gdy to zrobie to pisze ,,Kod dla ciebie niedostepny". Co mam zrobic??? PROSZE o pomoc...
Napisano 30 January 2012 - 15:33
Musisz niestety kupić nowy starter aby mieć play zamiast rbm lub zarejestrować ten nr w salonie przenieśc się do innej sieci a potem wrócić do play,niestety póki co nie ma możliwości zmiany w prosty sposób z playa na rbm i odwrotnie.
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Strona 1 z 1

Logowanie