Witam.
23.04.2012 kończy mi sie umowa w NOWY MIX i zastanawiem sie nad nową umową lub przedłużeniem. W regulaminie przczytałem ,że jeśli 30 dni przed końcem nie wypowiem jej zostanie ona automatycznei przedłużona. Na jakich warunkach(koszt sms, minuta rozmowy , itd.) bedzie ona przedłużona? Dostane jakiś telefon czy bede miał takie same stawki? Bo na stronie jest napisane ze sms do wszystkcih bede miał po 18 gr, a w tej chwili do Play mam po 10 gr. A może są specjalne oderty dla obecnych klientów ,inne niż zapisane tam ?
PS. A jeśli zrezgnuje z umowy to bede mógł przejsc by mój numer był na karte ? Bo jesli ona zostanei automatycznei przedłuzona to znowu bede płącił jakies kary .
Strona 1 z 1
Przedłużenie umowy
Napisano 30 January 2012 - 10:30
W mixie chyba tak jak w abonamencie, czyli jeśli nie złożysz wypowiedzenia to przedłużą Ci umowa przejdzie na czas nieokreślony (będziesz mógł w każdej chwili zerwac) na takich warunkach jak masz obecnie. Na specjalnie oferty raczej nie licz, trochę lepsza oferta jest w bok-u niż w salonie, ale generalnie szału nie ma.
Napisano 30 January 2012 - 11:01
A mnie dziwi czemu jeszcze nie mam oferty przedłuzeniowej? Umowa konczy mi sie 20 kwietnia, a wiec zostaly niecale 3 miesiace, a jak sie wchodzi na strone Playa to jest wielki napis ze oferta przez Internet jest dostepna miesiac wczesniej niz w salonie....
T-Mobile np. udostępnia ofertę bez telefonu na 7 miesięcy przed koncemu umowy, a z telefonem na okolo pol roku przed koncem przez Internet.
T-Mobile np. udostępnia ofertę bez telefonu na 7 miesięcy przed koncemu umowy, a z telefonem na okolo pol roku przed koncem przez Internet.
Napisano 30 January 2012 - 11:07
Jakbyś miał abonament to byś mógł przedłużyć 3 miesiące wcześniej a w mixie pewnie jest inaczej
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 31 January 2012 - 13:13
Użytkownik Darkenrahl dnia 30 January 2012 - 11:12 napisał
Problem w tym, że ja mam abonament...
Zawsze opłacony o czasie plus 2 umowy w Mixie też na mnie, i też zawsze było wszystko ok, więc tym bardziej powinienm już mieć opcje aneksowania umowy
podeślij numer abonamentowy na PW zobaczę co z tymi ofertami.
Strona 1 z 1

Logowanie