Witam
Chciałem opisać ciekawą sytuację, która mnie dzisiaj dotknęła.
Rano zauważyłem że działają mi tylko numery alarmowe w telefonie - czasem się to zdarza. Nie dzała również konto na Play24 Ponieważ sytuacja trwała kilka godzin zadzwoniłem do biura obsługi i dowiedziałem się że mój numer został wyłączony. Miła pani konsultantka przyjęła zgłoszenie i czekam co się wydarzy.
Cała ciekawostka tego wydarzenia tkwi w tym że w listopadzie ubiegłego roku wypowiedziałem źle napisaną umowę kontynuacji i podpisłem nową. Ponieważ umowa była ze sklepem internetowym to odesłałem również telefon. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu gotówki za niego. Podpisując nową umowę nabyłem również nowy telefon. Historia zwrotu gotówki (309 zł)trwa już od trzech miesięcy - ciekawe czy po likwidacji mojego konta na Play24 i ponownym przywróceniu historia zgłoszeń nie zostanie usunięta a jest długa. Ja w każdym razie nie odpuszczę.
A na przyszłość myślę o zmianie operatora.
Dodam jeszcze że dużym błędem firmy Play jest to że sprawy zgłoszeń załatwiane są przez przypadkowych konsultantów zamiast przez jedną przypisaną do tej sprawy osobę.
Strona 1 z 1
Wyłączony numer
Napisano 23 January 2012 - 16:33
Nie rozumiem do końca tego co napisałeś. Przedłużyłeś Umowę a potem zniej zrezygmowałeś i podpisałeś ponownie aneks czy nowa Umowe na nowy numer? który numer został wyłączony? Za jaki telefon nie otrzymałeś zwrotu gotówki? Czy odstąpienie od Umowy przyjęto-masz potwierdzenie?
Strona 1 z 1

Logowanie