Strona 1 z 1
nie moge wysylac sms
Napisano 21 January 2012 - 14:12
Witam.Mam pewien problem mam telefon nokia 6300 nie wiem czy to wazne
siec:oczywiscie Play.mam taki problem mam napisanego sms klikam wyslij wpisuje do kogo i teraz zaczyna sie problem..niby wysyla,ale wiadomosc jest przekierowana do wiadomosci nadawcze i tak juz pozostaje..pozniej przychodzi komunikat.nie udalo sie wyslac waidomosci.sprawdz w szczegolach..Co jest 5? dodam ze numer centrum waidomosci mam wpisany dobrze.Prosze o porady
Napisano 21 January 2012 - 15:52
Zawsze i wszędzie się to powtarza?
Pytam, bo mój kolega z pracy też ma kartę z Play. Kiedy jesteśmy w pracy, nie może wysyłać SMSów, zupełnie jak Ty. Z przychodzącymi wiadomościami nie ma problemu.
Moja Motorola Defy działa normalnie. Jego telefon to SE C902. Podejrzewamy, że może to mieć coś wspólnego z konfiguracją nadajnika ale nic pewnego nie wiem. Nie próbowaliśmy zamieniać się kartami więc nie wiadomo czy problem powoduje karta czy telefon.
Pytam, bo mój kolega z pracy też ma kartę z Play. Kiedy jesteśmy w pracy, nie może wysyłać SMSów, zupełnie jak Ty. Z przychodzącymi wiadomościami nie ma problemu.
Moja Motorola Defy działa normalnie. Jego telefon to SE C902. Podejrzewamy, że może to mieć coś wspólnego z konfiguracją nadajnika ale nic pewnego nie wiem. Nie próbowaliśmy zamieniać się kartami więc nie wiadomo czy problem powoduje karta czy telefon.
''...i pamiętajcie aby te plusy nie przysłoniły wam minusów!''
jabber ID: Lipos@aqq.eu
jabber ID: Lipos@aqq.eu
Napisano 22 January 2012 - 12:08
Ja tylko raz miałem tylko taki przypadek ale to była jakaś większa awaria.
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 22 January 2012 - 16:43
Zarejestrowana oznacza to że jak kupisz to możesz pójść i zarejestrować numer na siebie w salonie play,bez zarejestrowania nie można nawet nic reklamować w play,czasem też tak jest u innych operatorów,wymienić możesz jak coś ci się będzie działo za darmo w salonie play,numer pozostanie ten sam tylko nie wiem jak z kontaktami na sim myślę ze raczej powinno się je gdzieś skopiować np. na telefon i w taki sposób ich nie utracisz,sam nigdy nie miałem problemów z kartą więc nie wiem.
http://bada-world.pl
Strona 1 z 1

Logowanie