Strona 1 z 1
Pakiet złotówek
Napisano 20 January 2012 - 14:40
Witam. Chciałabym się dowiedzieć o co chodzi z tymi Pakietami Złotówek. wpisując kod *101# napisane jest że pozostało mi 46,80 zl w ramach pakietu złotówek, a poza abonamentem kwota która zmienia się wraz z korzystaniem. Pragnę dowiedzieć się jak można wykorzystać pieniądze w pakiecie złotówek o ile jest to możliwe, dodam ze chodzi o taryfę LongPlay II. Z góry dzięki
Napisano 20 January 2012 - 15:57
Pakiet złotówek to twój cały abonament tyle masz do wykorzystania na rozmowy,smsy,mmsy i nic więcej
,w przeliczeniu po stawce 0,29 gr lub 0,39 gr daje to tyle minut ile masz w abonamencie
,smsy i mmsy kosztują jak coś 18gr.
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 29 March 2012 - 05:48
Możesz ale zapłacisz poza abonamentem będą to koszty takie jak 0.29/0. 39 gr za minute lub 0.18 sms.
http://bada-world.pl
Napisano 01 May 2012 - 07:26
Podczepię się pod temat, bo jak bylem na stoisku i rozmawialem z "konsultantem" to nie wiele mi pomogl, a w sumie nic. A mianowicie, mam abonament All Inclusive 69 i w nim 450min wymienne na xxx sms (jest pakiet zlotowek). Dzis mam pierwszy pelny okres rozliczeniowy i patrze, pojawilo mi sie 130,5 zl na koncie (faktycznie po przedzieleniu przez 0,29 wychodzi 450 min). Pytanie mam takie czy te zlotowki ktore mi tam zostana, moge wydac na aplikacje, premium smsy etc ? czy idzie to z kasy ponad abonamentowej?
pozdrawiam
maxblink
pozdrawiam
maxblink
Napisano 01 May 2012 - 09:46
Dla pełnej jasności warto dodać, że połączenia głosowe i video, SMS i MMS - krajowe. Wszystko inne, włączając w to transmisję danych (nie dotyczy taryf AI), jest doliczane do rachunku, tak jak napisał aero.
Użytkownik lipos edytował ten post 01 May 2012 - 09:47
''...i pamiętajcie aby te plusy nie przysłoniły wam minusów!''
jabber ID: Lipos@aqq.eu
jabber ID: Lipos@aqq.eu
Strona 1 z 1

Logowanie