Witam serdecznie,
Zadzownila do mnie dzisiaj konsultantka PLAY z oferta przedluzenia umowy, ktora konczy mi sie w marcu. Spytala, czy moge teraz rozmawiac. Prowadzilem akurat samochod, wiec poprosilem o oddzwonienie. Juz byla niezadowolona i straszyla mnie, ze to jednorazowa oferta, ale zgodzila sie. Pozniej rozmawialismy drugi raz. Wysluchalem oferty i poprosilem o tydzien na zastanowienie. Znowu postraszyla, ze to jest oferta jednorazowa i laskawie dala czas do nastepnego dnia. Wszedlem od razu na strone PLAY i okazalo sie, ze taka sama oferte moge sobie w kazdej chwili zamowic przez WEBSHOP. To tak a'propos ofert telefonicznych.
A teraz 2 pytania dotyczace oferty:
1. Konsultantka powiedziala, ze teraz w RePlay Ekstra Firma na 12 miesięcy minuty sa wymienne na SMSy. W regulaminie nie znalazlem takiej informacji. Jak jest naprawde? Pisze glownie SMSy i chcialbym miec je wliczone w abonament.
2. Konsultantka powiedziala, ze umowa bedzie obowiazywac od razu. Na stronie znalazlem natomiast informacje, ze nowa umowa bedzie obowiazywac dopiero po zakonczeniu aktualnej umowy na czas okreslony. Jak jest naprawde?
Strona 1 z 1
RePlay Ekstra Firma na 12 miesięcy
Napisano 19 January 2012 - 21:46
1. Patrz na Cennik. Tak są rozliczane z abonamentu z Pakietu Złotówek. http://www.play.pl/r..._2011-03-15.pdf
2. Warunki aneksu wchodzą w życie w ciągu 10 dni-o wprowadzeniu warunków zostajesz poinformowany smsem. To masz w Regulaminie Oferty promocyjnej, którą wybierasz.
2. Warunki aneksu wchodzą w życie w ciągu 10 dni-o wprowadzeniu warunków zostajesz poinformowany smsem. To masz w Regulaminie Oferty promocyjnej, którą wybierasz.
Napisano 19 January 2012 - 23:19
Użytkownik play4you1 dnia 19 January 2012 - 21:46 napisał
1. Patrz na Cennik. Tak są rozliczane z abonamentu z Pakietu Złotówek. http://www.play.pl/r..._2011-03-15.pdf
Czyli na ile SMSow przeliczy mi sie 675 minut, ktore otrzymuje w pakiecie? (abonament za 75 zl)
Napisano 20 January 2012 - 01:08
Taryfa Firma 75. Abonament 52,50 zł netto (64,57 zł brutto). W ramach niego dostaniesz pakiet kwotowy w wysokości 165,05 zł brutto do wykorzystania na rozmowy i smsy do wszystkich sieci. Daje to ok 675 min (ok. 11h). Do tego dochodzą darmowe i nielimitowane rozmowy do sieci Play i na stacjonarne. Jeżeli chodzi o smsy to licząć po 15 gr brutto to 165,05/0,15=1100 Mam nadzieje że się nie pomyliłem. Jesteś z Warszawy widzę więc zapraszam do mnie Biuro Obsługi Biznesu Będę twoim opiekunem
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Napisano 24 January 2012 - 08:47
Użytkownik SuperNEO dnia 20 January 2012 - 01:08 napisał
Taryfa Firma 75. Abonament 52,50 zł netto (64,57 zł brutto). W ramach niego dostaniesz pakiet kwotowy w wysokości 165,05 zł brutto do wykorzystania na rozmowy i smsy do wszystkich sieci. Daje to ok 675 min (ok. 11h). Do tego dochodzą darmowe i nielimitowane rozmowy do sieci Play i na stacjonarne. Jeżeli chodzi o smsy to licząć po 15 gr brutto to 165,05/0,15=1100 Mam nadzieje że się nie pomyliłem. Jesteś z Warszawy widzę więc zapraszam do mnie Biuro Obsługi Biznesu Będę twoim opiekunem
A mam pytanie: Na ile wcześniej można skorzystać z oferty RePlay? Co prawda zamierzam zmienić sieć (słabe promocje na telefony - brak niektórych modeli...), ale gdybym zdecydował się pozostać to czy lepiej jest złożyć wypowiedzenie (na ile przed końcem?) i zaczekać na lepszą ofertę. Czy można złożyć wypowiedzenie 3-4 miesiące przed końcem umowy i sprawdzić jakie propozycje się dostanie, aby móc zastanowić się czy pozostać w PLAY czy iść do innej?
Napisano 24 January 2012 - 09:34
3 miesiące przed końcem można przedłużyć z telefonem a 2 chyba bez telefonu.Po napisaniu umowy pewnie dostaniesz propozycję w ofercie z telefonem 25 % abonamentu przez rok a w ofercie bez telefonu 50 % przez całą umowę
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Strona 1 z 1

Logowanie