Witam prosilbym o pomoc ludzi dobrej woli i obrytych z tematem. Chodzi mi o przejscie z play fresh na abonament za ok 50-60zl. Posiadam juz w play internet na abonament (pisze to bo moze wazne) Prosilbym o jakies wskazowki w doborze oferty. Chodzi glownie o duza liczbe min i do playa za free ( pakiety internetowe mnie nie interesuja smsow tez pisze moze 15 na mies wiec tez nie jest to istotne). I gdzie wybrac w salonie czy Boku? (gdzie korzystniej) Moze jakies kod ofrerty dobry ktos zna? Z gory dziekuje za pomoc. I jeszcze jedno jest cos takiego w ofercie jak play abonament na probe po 1zl na mies (6mies) czy mnie to tez dotyczy jak mam fresha czy to tylko dla przenoszacych nr z innej sieci?
Strona 1 z 1
Z playfresh na abonament - Pomoc
Napisano 18 January 2012 - 10:57
Niestety nic fajnego nie ma niestety. Możesz mieć konto we freshu przez kilka lat, doładowywać za każdym razem kilkadziesiąt złotych miesięcznie, a tak naprawdę nie ma to znaczenia.
Polecam przenieść numer do innej sieci, chociażby na jeden dzień. Wrócić do play na umowę za złotówkę. Jest ona na czas nieokreślony, a potem ją wypowiedzieć.
Wtedy są szanse na 25 procent niższy abonament.
Polecam przenieść numer do innej sieci, chociażby na jeden dzień. Wrócić do play na umowę za złotówkę. Jest ona na czas nieokreślony, a potem ją wypowiedzieć.
Napisano 18 January 2012 - 19:47
Nie wiem czy ten sposób jeszcze działa
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 24 January 2012 - 16:58
Użytkownik tomasi dnia 18 January 2012 - 10:57 napisał
Niestety nic fajnego nie ma niestety. Możesz mieć konto we freshu przez kilka lat, doładowywać za każdym razem kilkadziesiąt złotych miesięcznie, a tak naprawdę nie ma to znaczenia.
Wtedy są szanse na 25 procent niższy abonament.
25% rabatu na abonament to nie pamiętam już jak dawno temu było.
Teraz przy przeniesieniu numeru z innej sieci do Play dostaniesz 50% rabat na 3m-ce. Wyślij jeszcze sobie smsa na 530201202 o dowolnej treści to przy umowie na 24mce w abo 59-149 +100minut na 6mcy.
Pozdrawiam!
Piotrek
Napisano 24 January 2012 - 17:14
Ten rabat 25 % by był na całą umowę !!
http://bada-world.pl
Strona 1 z 1

Logowanie