Myślę, że skarga do UKE, powinna ich zmobilizować do właściwego działania/odpowiedzi.
https://www.uke.gov....out=4&page=text
Opisz szczegółowo całą sytuację i jako załączniki zrób zrzuty ekranu tej ... 'korespondencji'.
Ostrzeżenie przed Play czyli krótka historia spółpracy
Napisano 30 January 2012 - 21:35
Wpisz numer faktury: F/30083625/01/12
Szczegółowy opis sprawy: nie uwzględiono na fakturze probemow które zgłaszalem za pośrednictwem BOK, a dotyczących jakości połączeń. Jako ze jest to usługa za która Pastwo pobieraja abonament to prosze o skorygowanie faktuy. zgodnie z regulaminem mam prawo nie płacić do momentu roztrzygnięcia reklamacji.
nie mam pytań
Szczegółowy opis sprawy: nie uwzględiono na fakturze probemow które zgłaszalem za pośrednictwem BOK, a dotyczących jakości połączeń. Jako ze jest to usługa za która Pastwo pobieraja abonament to prosze o skorygowanie faktuy. zgodnie z regulaminem mam prawo nie płacić do momentu roztrzygnięcia reklamacji.
Cytat
Komentarz zamknięcia:
Komentarz: Szanowny Panie,
dziękuję za zgłoszenie, które wpłynęło do mnie 29 stycznia za pośrednictwem portalu Play24.
W odpowiedzi uprzejmie informuję, że Pańska sprawa jest obecnie rozpatrywana w zgłoszeniu ze statusem odwołania o numerze 38839949.
Bardzo proszę o cierpliwość w oczekiwaniu na korespondencję zwrotną. Równocześnie przepraszam za wydłużony czas oczekiwania na odpowiedź. Zapewniam, że wynika to z konieczności dokładnej weryfikacji sprawy przez ekspertów.
W celu priorytetowego potraktowania zgłoszenia, zarejestrowałem do niego ponaglenie.
W razie dodatkowych pytań lub sugestii zapraszam do kontaktu za pośrednictwem infolinii 790 500 500 bądź *500 (z numeru Play), poczty elektronicznej pod adresem: ok@pomocplay.pl lub poprzez stronę internetową www.24.play.pl.
Z poważaniem
Paweł W.
Komentarz: Szanowny Panie,
dziękuję za zgłoszenie, które wpłynęło do mnie 29 stycznia za pośrednictwem portalu Play24.
W odpowiedzi uprzejmie informuję, że Pańska sprawa jest obecnie rozpatrywana w zgłoszeniu ze statusem odwołania o numerze 38839949.
Bardzo proszę o cierpliwość w oczekiwaniu na korespondencję zwrotną. Równocześnie przepraszam za wydłużony czas oczekiwania na odpowiedź. Zapewniam, że wynika to z konieczności dokładnej weryfikacji sprawy przez ekspertów.
W celu priorytetowego potraktowania zgłoszenia, zarejestrowałem do niego ponaglenie.
W razie dodatkowych pytań lub sugestii zapraszam do kontaktu za pośrednictwem infolinii 790 500 500 bądź *500 (z numeru Play), poczty elektronicznej pod adresem: ok@pomocplay.pl lub poprzez stronę internetową www.24.play.pl.
Z poważaniem
Paweł W.
nie mam pytań
Napisano 30 January 2012 - 21:58
Użytkownik wrotekpoz dnia 30 January 2012 - 21:35 napisał
(...) konieczności dokładnej weryfikacji sprawy przez ekspertów.
(...) pomaglenie (...)
(...) pomaglenie (...)
Znam te zwroty ze swoich potyczek z Play ...
Po interwencji UKE, okazało się, że żadni eksperci moją sprawa nie zajmowali się, gdyż potem tłumaczyli się (Play) ciągle szkolącym się personelem.
Najzwyczajniej zwlekali tym sposobem w czasie - tylko w jakim celu, tego nie wiem do dziś.
Może liczyli na 'zmęczenie materiału'
Napisano 10 February 2012 - 19:52
no i kolejna odpowiedź z PLAY
Szanowny Panie,
dziękuję za zgłoszenie mailowe z 7 lutego 2012 roku, dotyczące usługi 511158834. Uprzejmie informuję, że do naszej Obsługi Klienta wpłynęły dwa zgłoszenia: 40469751 oraz 37974688 o tej samej tematyce. Z tego względu sprawa zawarta w ww. zgłoszeniach zostanie rozpatrzona w zgłoszeniu numer 37974688.
Proszę o cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź.
Z poważaniem,
Bartłomiej S.
młodszy specjalista ds. reklamacj
ręce opadają..serio
Szanowny Panie,
dziękuję za zgłoszenie mailowe z 7 lutego 2012 roku, dotyczące usługi 511158834. Uprzejmie informuję, że do naszej Obsługi Klienta wpłynęły dwa zgłoszenia: 40469751 oraz 37974688 o tej samej tematyce. Z tego względu sprawa zawarta w ww. zgłoszeniach zostanie rozpatrzona w zgłoszeniu numer 37974688.
Proszę o cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź.
Z poważaniem,
Bartłomiej S.
młodszy specjalista ds. reklamacj
ręce opadają..serio

Logowanie