Mój Play: Mała firma - Przeniesienie 7 numerów z Plusa - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Mała firma - Przeniesienie 7 numerów z Plusa Jaką wybrać ofertę w Play'u?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Sturnn Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Mon, 16 Jan 12
  • Operator:Plus
  • Taryfa:Mix w Play

Napisano 16 January 2012 - 12:52

Witam

Szperając w sieci znalazłem to forum i uznałem,że jest odpowiednim miejscem na zaczerpnięcie rzetelnych informacji o Playu.
Po krótce przedstawię sprawę: Jesteśmy małą firmą, która posiada akutalnie w Plusie 7 telefonów - 5 abonamentów po 30 zł oraz 2 po 70. Mimo tego,że abonamenty są stosunkowo niskie i nikt nie przesadza z nadmiernym dzwonieniem wychodzą duże rachunki.
Tutaj zwracam się do użytkowników forum o pomoc. Czy warto przenieść się do Play? Jeśli tak to jaka oferta byłaby dla nas najlepsza? Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć czy istnieje w Play możliwość negocjacji oferty - stawek, cen telefonów itd. Przyznam szczerze, że w Plusie jest co raz gorzej, ceny rosną, gdy przychodzi do wymiany modele telefonów to jakaś bieda a jakiś lepszy aparta kosztuje nie wiadomo ile.

Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   play4you2 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 15
  • Rejestracja Wed, 14 Oct 09
  • Miejscowość:warszawa
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Brak

Napisano 16 January 2012 - 14:28

Wyświetl postUżytkownik Sturnn dnia 16 January 2012 - 12:52 napisał

Witam

Szperając w sieci znalazłem to forum i uznałem,że jest odpowiednim miejscem na zaczerpnięcie rzetelnych informacji o Playu.
Po krótce przedstawię sprawę: Jesteśmy małą firmą, która posiada akutalnie w Plusie 7 telefonów - 5 abonamentów po 30 zł oraz 2 po 70. Mimo tego,że abonamenty są stosunkowo niskie i nikt nie przesadza z nadmiernym dzwonieniem wychodzą duże rachunki.
Tutaj zwracam się do użytkowników forum o pomoc. Czy warto przenieść się do Play? Jeśli tak to jaka oferta byłaby dla nas najlepsza? Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć czy istnieje w Play możliwość negocjacji oferty - stawek, cen telefonów itd. Przyznam szczerze, że w Plusie jest co raz gorzej, ceny rosną, gdy przychodzi do wymiany modele telefonów to jakaś bieda a jakiś lepszy aparta kosztuje nie wiadomo ile.

Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam

Witam, jesli dzwonicie dużo do siebie nawzajem, do Play, na stacjonarne napewno warto skorzystać z usłkugi "stan darmowy" napewno ograniczycie koszta. Zadzwoń na numer 790 600 600 możesz poprosić żeby doradca biznesowy do Ciebie przyjechał i wtedy da się negocjować niektore warunki.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   hsurim Ikona

• Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 437
  • Rejestracja Fri, 13 Nov 09
  • Miejscowość:Warszawa (mazowieckie)
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Samsung B2100 / C3050 / B5722 / I5700
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 16 January 2012 - 14:45

Looknij tutaj - http://dlafirm.play..../sme/index.html i jak interesuje Cie taka oferta, to musisz po nią skontaktować sie z DB
Ceny telefonów w Play (ponoć) są wysokie i warto przemyśleć zakup poza siecią.
0

Strona 1 z 1