Witam
Szperając w sieci znalazłem to forum i uznałem,że jest odpowiednim miejscem na zaczerpnięcie rzetelnych informacji o Playu.
Po krótce przedstawię sprawę: Jesteśmy małą firmą, która posiada akutalnie w Plusie 7 telefonów - 5 abonamentów po 30 zł oraz 2 po 70. Mimo tego,że abonamenty są stosunkowo niskie i nikt nie przesadza z nadmiernym dzwonieniem wychodzą duże rachunki.
Tutaj zwracam się do użytkowników forum o pomoc. Czy warto przenieść się do Play? Jeśli tak to jaka oferta byłaby dla nas najlepsza? Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć czy istnieje w Play możliwość negocjacji oferty - stawek, cen telefonów itd. Przyznam szczerze, że w Plusie jest co raz gorzej, ceny rosną, gdy przychodzi do wymiany modele telefonów to jakaś bieda a jakiś lepszy aparta kosztuje nie wiadomo ile.
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam
Strona 1 z 1
Mała firma - Przeniesienie 7 numerów z Plusa Jaką wybrać ofertę w Play'u?
Napisano 16 January 2012 - 14:28
Użytkownik Sturnn dnia 16 January 2012 - 12:52 napisał
Witam
Szperając w sieci znalazłem to forum i uznałem,że jest odpowiednim miejscem na zaczerpnięcie rzetelnych informacji o Playu.
Po krótce przedstawię sprawę: Jesteśmy małą firmą, która posiada akutalnie w Plusie 7 telefonów - 5 abonamentów po 30 zł oraz 2 po 70. Mimo tego,że abonamenty są stosunkowo niskie i nikt nie przesadza z nadmiernym dzwonieniem wychodzą duże rachunki.
Tutaj zwracam się do użytkowników forum o pomoc. Czy warto przenieść się do Play? Jeśli tak to jaka oferta byłaby dla nas najlepsza? Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć czy istnieje w Play możliwość negocjacji oferty - stawek, cen telefonów itd. Przyznam szczerze, że w Plusie jest co raz gorzej, ceny rosną, gdy przychodzi do wymiany modele telefonów to jakaś bieda a jakiś lepszy aparta kosztuje nie wiadomo ile.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam, jesli dzwonicie dużo do siebie nawzajem, do Play, na stacjonarne napewno warto skorzystać z usłkugi "stan darmowy" napewno ograniczycie koszta. Zadzwoń na numer 790 600 600 możesz poprosić żeby doradca biznesowy do Ciebie przyjechał i wtedy da się negocjować niektore warunki.
Napisano 16 January 2012 - 14:45
Looknij tutaj - http://dlafirm.play..../sme/index.html i jak interesuje Cie taka oferta, to musisz po nią skontaktować sie z DB
Ceny telefonów w Play (ponoć) są wysokie i warto przemyśleć zakup poza siecią.
Ceny telefonów w Play (ponoć) są wysokie i warto przemyśleć zakup poza siecią.
Strona 1 z 1

Logowanie