Mój Play: PROBLEM Z ZASIEGIEM - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

PROBLEM Z ZASIEGIEM BRAK ZASIĘGU

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   potorr Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 27
  • Rejestracja Fri, 15 Feb 08
  • Miejscowość:Osówka

Napisano 14 January 2012 - 22:25

WITAM JESTEM ABONENTEM PLAY TEL FIRMOWY PROWADZĘ FIRMĘ I MAM CIĄGŁY PROBLEM Z PLAY Z ZASIĘGIEM WSZYSTKIE TEL. TO SAMO LOGOWANIE NA SZTYWNO DO PLUSA , ORANGE NA SZTYWNO ZA WIELE NIE POMAGA PROBLEM ZACZĄŁ SIĘ OD MOMENTU GDY WYROSŁA MI FARMA WIATROWA PO DRODZE OD BTSów IDEALNY ZASIĘG MA ZAŚ T-MOBILE.CZY W WYNIKU BARDZO SŁABEJ JAKOŚCI MOGĘ BEZ KARY ZERWAĆ CYRO ?? A MOŻE POLECICIE JAKIŚ SPOSÓB NA POLEPSZENIE SYGNAŁU BO POZA TYM PLAY MA NAJLEPSZA OFERTĘ NA RYNKU.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   hsurim Ikona

• Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 437
  • Rejestracja Fri, 13 Nov 09
  • Miejscowość:Warszawa (mazowieckie)
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Samsung B2100 / C3050 / B5722 / I5700
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 15 January 2012 - 10:51

Np. ... - http://allegro.pl/wz...2031898814.html
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   play4you1 Ikona

• Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 640
  • Rejestracja Wed, 14 Oct 09
  • Miejscowość:WARSZAWA

Napisano 15 January 2012 - 17:26

Wyświetl postUżytkownik potorr dnia 14 January 2012 - 22:25 napisał

WITAM JESTEM ABONENTEM PLAY TEL FIRMOWY PROWADZĘ FIRMĘ I MAM CIĄGŁY PROBLEM Z PLAY Z ZASIĘGIEM WSZYSTKIE TEL. TO SAMO LOGOWANIE NA SZTYWNO DO PLUSA , ORANGE NA SZTYWNO ZA WIELE NIE POMAGA PROBLEM ZACZĄŁ SIĘ OD MOMENTU GDY WYROSŁA MI FARMA WIATROWA PO DRODZE OD BTSów IDEALNY ZASIĘG MA ZAŚ T-MOBILE.CZY W WYNIKU BARDZO SŁABEJ JAKOŚCI MOGĘ BEZ KARY ZERWAĆ CYRO ?? A MOŻE POLECICIE JAKIŚ SPOSÓB NA POLEPSZENIE SYGNAŁU BO POZA TYM PLAY MA NAJLEPSZA OFERTĘ NA RYNKU.

zgloś się do mnie na PW. Moze bedziemy mogli jakos "podkecić" zasięg w twojej okolicy.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   lutek34 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 40
  • Rejestracja Sun, 23 Jan 11
  • Miejscowość:Krosno
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Samsung Wave S8500
  • Taryfa:Play Abonament
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 30 March 2012 - 21:40

a czy takie podkręcenie zasięgu nie polega na tym że nadajniki Playa są przesterowane i sieją na dalszą odległość z tym że telefon już nie jest w stanie wyemitować sygnału do nadajnika, co się wiąże z tym że kiedy telefon jest na czuwaniu to ładnie widzi zasięg sieci nawet do 3 kresek a w momencie kiedy ktoś do nas dzwoni lub my chcemy wykonać połączenie to nie można się dogadać. A widoczne to jest jak jesteśmy teoretycznie w zasięgu 3G Playa. W Plusie jak jestem zalogowany na sztywno tego efektu nie ma, mogę mieć jedną kreskę i normalnie rozmawiać.
0

Strona 1 z 1