Witam.
W grudniu spłaciłem całą należność oferty PlayMixtura 50zł na 40 doładowani, chciałem przedłużyć umowę na RePlay MIXtura All Inclusive 54 zł na 50 doładowań wraz z telefonem Motorola DEFY, poszedłem do salonu Play w mojej miejscowości zaraz po świętach, w celu zamówienia telefonu(Motorola Defy widnieje w cenniku jako "na specjalne życzenie klienta"). Pani tam pracująca poinformowała mnie, że telefon powinien być u nich za ok 2 dni, Po tym terminie zadzwoniono do mnie, że telefonu nie ma na jakimś tam magazynie i będą szukać. Po nowym roku poszedłem znowu do salonu dowiedzieć się jak wygląda sprawa z dostępnością, powiedziano mi, że mam poczekać jeszcze 2 dni bo czekają na odpowiedź z magazynu, po minięciu kolejnego terminu dostałem telefon, że w magazynach jest inwentaryzacja do 10 stycznia, dziś(11.01.12) znów zaszedłem do salonu(na szczęście mam po drodze) tam zaś wiadomość, że jeszcze nic nie wiedzą. Poszperałem w internecie na różnych forach użytkownicy polecali zadzwonić na infolinie
i załatwić przedłużenie przez konsultanta, zadzwoniłem a tam Pani konsultantka uświadomiła mnie, że nie jest w stanie sprawdzić czy telefon jest dostępny i kiedy będzie dostawa powiedziała, że może zapisać mój numer i ewentualnie oddzwonić do mnie kiedy telefon będzie dostępny w e-shopie. Chciałem się zapytać czy w Play zawsze są takie problemy z dostępnością telefonów ? Zastanawiam się także nad obdzwonieniem salonów z okolicznych miast.
Strona 1 z 1
Przedłużenie umowy
Napisano 11 January 2012 - 23:31
miałem to samo dzsiaij... Jest promocja na tego beznadziejnego huawei ideosa i z całej siły typ chciał mi go sprzedać, a ja mu mowie ze chcialem aville to mowi ze nie ma to może Yari też nie ma Htc hero ? też nie ma Nie ma na magazynie i niebędzie to po jakiego grzyba wydają nowe cenniki na 2012 i wpisują tam telefony których i tak niemożna dostać? -.-
Htc hero
Htc hero
Napisano 12 January 2012 - 16:12
Na początku także chciałem zakupić HTC Hero powiedzieli że nie ma, Legend też ZTE Blade nie ma i nie będzie a w cennikach dalej widnieją. Dzisiaj kolejna wizyta w salonie Pani tam pracująca wysłała przy mnie e-mail do magazynu z zapytaniem o dostępność Motoroli chyba już 5 albo 6. Wychodzi na to, że magazyn olewa sprawę poleciłem zadzwonić do magazynu(w końcu firma telekomunikacyjna telefony chyba mają) Pani odpowiedziała, że jeśli do jutra nie odpiszą spróbuje zadzwonić...
Strona 1 z 1

Logowanie