Strona 1 z 1
E-shop długosc realizacji przedluzenia umowy
Napisano 10 January 2012 - 11:54
Witam, przedłużyłem umowę przez e-shop. Ile może potrwać aż kurier dostarczy mi paczkę ? Dostałem 1 maila i dalej jeszcze nic zamawiałem w niedziele wieczorem. Czy jako osoba która przedłuża umowę muszę również naszykować jakieś dokumenty? Czy jest na stronie Playa możliwość sprawdzenia statusu zamówienia jak w każdym sklepie internetowym?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Napisano 31 January 2012 - 13:19
Użytkownik play4you1 dnia 19 January 2012 - 21:48 napisał
Przedłużyłeś Umowe przez eshop? tzn przez stronę PLay? Nie ma takiej opcji! Ewentualnie telesales ale nie eshop:/ to na pewno jest przedłużenie Umowy
O czym Ty mówisz? Po zalogowaniu na konto play24 wyskakuje mi oferta z przedłużeniem umowy, potem mogę dobrać sobie telefon i taryfę RePlay.
Pytanie do autora tematu - dostałeś już przesyłkę? Po jakim czasie?
Napisano 31 January 2012 - 14:26
Mam jeszcze takie pytanie - złożyłem zamówienie na przedłużenie umowy, aktualnie miałem ofertę biznesową, wybrałem przejście na ofertę indywidualną. Nie powinno być problemu? Przy przedłużeniu umowy nie trzeba wysyłać do sklepu żadnych dokumentów? Aktualnie widzę status "potwierdzanie tożsamości (biznes)" i nie wiem czy to po stronie sklepu, czy ja mam im coś wysłać.
EDIT: Całkiem sprawnie zadziałali, przesyłka wysłana
EDIT: Całkiem sprawnie zadziałali, przesyłka wysłana
Napisano 12 May 2012 - 09:19
Witam,
A ja mam taki problem. Przedłuzyłem umowe przez BOK w srode, dzis jes sobota i nieotrzymałem zadnej informacji na meila czy telefon. Na stronie Play24 pisze ze aneks do umowy jest przypisywany do telefonu. Wczoraj miałem otrzymac sms z numerem przewozowym i sie niedoczekałem. Co dalej?
A ja mam taki problem. Przedłuzyłem umowe przez BOK w srode, dzis jes sobota i nieotrzymałem zadnej informacji na meila czy telefon. Na stronie Play24 pisze ze aneks do umowy jest przypisywany do telefonu. Wczoraj miałem otrzymac sms z numerem przewozowym i sie niedoczekałem. Co dalej?
Napisano 15 May 2012 - 16:46
Użytkownik siwydzik dnia 12 May 2012 - 10:19 napisał
Witam,
POeslij numer telefonu na PW. Sprawdzę.
Strona 1 z 1

Logowanie