Witam,mam taka sytuację iż posiadam Play online 69 + nocny transfer lecz dziś dokupiłem sobie 1 GB transferu ponieważ się skończył i mam takie pytanie do was .. czy jeżeli wykupiłem dodatkowe GB to nocny transfer posiadam dalej i mogę korzystać bez obaw? od 00:00 do 9:00 ?
I czy np.Jeżeli nie mam już transferu bo wykorzystałem wszystko to czy transfer po 00:00 będzie "normalny" w ramach nocnego transferu?
Strona 1 z 1
Nocny Transfer oraz dodatkowe GB Prosze o pomoc
Napisano 07 January 2012 - 23:46
Na Twoje pytania odpowiedzi znajdziesz w Regulaminu Usługi Nocny Transfer
Czyli po przekroczeniu limitu transmisji danych prędkość została ograniczona, ale nie powoduje to dezaktywacji tej usługi (w końcu za nią płacisz), a jedynie to, że nie ma ona możliwości działania (nie może chronić Cię od ubywania limitu transmisji, skoro i tak już wynosi on zero). Po dokupieniu limitu, czyli aktywacji usługi "Pakiet gigabajtów" wszystko wraca do normy.
Cytat
3. W ramach Usługi, Abonenci, o których mowa w pkt 1 niniejszego regulaminu mogą korzystać z transmisji danych na terenie Rzeczypospolitej Polskiej i za pośrednictwem Sieci Telekomunikacyjnej P4 w godzinach 00:00-09:00 bez zmniejszania limitu transmisji danych określonego w Tabeli nr 2 Cennika Oferty Play Online II.
4. Jeśli Abonent przekroczy limit transmisji danych przypisany do danego Abonamentu określonego w Tabeli nr 2 Cennika Oferty Play Online II, prędkość transmisji danych w ramach usługi zostanie ograniczona. Aby nadal korzystać z usługi z pełną prędkością transmisji danych, Abonent powinien skorzystać z usługi „Pakiet gigabajtów” przywracającej pełną prędkość transmisji danych.
4. Jeśli Abonent przekroczy limit transmisji danych przypisany do danego Abonamentu określonego w Tabeli nr 2 Cennika Oferty Play Online II, prędkość transmisji danych w ramach usługi zostanie ograniczona. Aby nadal korzystać z usługi z pełną prędkością transmisji danych, Abonent powinien skorzystać z usługi „Pakiet gigabajtów” przywracającej pełną prędkość transmisji danych.
Czyli po przekroczeniu limitu transmisji danych prędkość została ograniczona, ale nie powoduje to dezaktywacji tej usługi (w końcu za nią płacisz), a jedynie to, że nie ma ona możliwości działania (nie może chronić Cię od ubywania limitu transmisji, skoro i tak już wynosi on zero). Po dokupieniu limitu, czyli aktywacji usługi "Pakiet gigabajtów" wszystko wraca do normy.
Napisano 23 April 2012 - 14:14
statystyki w programie to jedno, realia pokazuje strona play'a
Szukałeś gier, aplikacji, muzyki, tapet i innych plików na swój telefon? A może fachowej pomocy? Właśnie je znalazłeś! Raczkujące forum z profesjonalną pomocą, downoadem i sympatycznymi osobami zawsze Ci pomoże! Zachęcam do rejestracji!
Forum LG Mini GD880!
Forum LG Mini GD880!
Strona 1 z 1

Logowanie