max560, kiedy rejestrujesz się na forum i potrzebujesz pomocy w rozwiązaniu jakiegoś swojego problemu, naucz się wyrażać z chociaż minimum kultury i opisywać problem w miarę zrozumiale. Odpowiedź na pierwsze pytanie otrzymałeś bo było jasne. Następne już jest na tyle niezrozumiałe, że ludzie po prostu nie wiedzą co Tobie odpisać a Ty, zamiast doprecyzować, masz do wszystkich pretensje, że nie wiedzą o co ci chodzi i jeszcze masz czelność zwracać im uwagę jakimiś chamskimi gadkami.
Użytkownik max560 dnia 06 January 2012 - 21:39 napisał
Pisałem -- czytaj i myśl to nie boli
Czy antena może być powodem do roszczenia pretensji wobec Op. Play ?
Innym zalecasz myślenie ale, co widać po Twoich postach, szwankuje ono właśnie u Ciebie. Mało tego. Jeżeli ktoś Cię potraktuje w taki sam sposób, już niespecjalnie Ci się to podoba.
Użytkownik max560 dnia 07 January 2012 - 09:14 napisał
Użytkownik tomasi dnia 06 January 2012 - 23:54 napisał
Nie łap mnie za słowa, tylko odpowiedz - krótko i na temat / takich mądrych to jest wielu
Takie odpowiedzi to zatrzymaj dla siebie
Zabolało, co?
Wracając do tematu. O co tu, do k... nędzy chodzi?
Z jakiego powodu chcesz składać "doniesienie"? Nie dostałeś anteny, a ktoś ją Tobie obiecywał? Dostałeś uszkodzoną i nie działa? Nie jest kompatybilna z posiadanym przez Ciebie modemem?
Jeżeli podasz powód, my Ci doradzimy gdzie to "doniesienie" złożyć. UKE, UOKiK, Prokuratura, Rzecznik Praw Konsumenta. Jest sporo instytucji u których możesz szukać pomocy ale żeby ci odpowiedzieć, musimy mieć więcej informacji.
Proponuję zatem rozwinąć nieco wątek i liczyć na to, że użytkownicy tego forum, w ogromnej większości ludzie chętni do udzielania bezinteresownej pomocy, przymkną oko na Twoje dotychczasowe zachowanie i spróbują pomóc Ci rozwiązać ten problem.
Mam nadzieję, że czas, który poświęciłem na pisanie tego posta nie pójdzie na marne i nie stanie się zwykła karmą dla trola, tylko zastanowisz się trochę nad tym co piszesz i pozwolisz sobie pomóc.
Pozdrawiam.