Mój Play: Odrzucanie zamówienia w Play! - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odrzucanie zamówienia w Play! promocja razr

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   marcinwuwua Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 19
  • Rejestracja Mon, 26 Jan 09
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 04 January 2012 - 12:10

Spotkała mnie śmieszna sytuacja w Play. Zamówiłem w niedawnej promocji przedświątecznej Motorolkę Razr na, której upust cenowy aż 500zł był kuszący
Posiadałem kiedyś w Playu abonament z którego zrezygnowałem i przeszedłem na prepaid bo jest korzystniejszy. Niestety otrzymałem klasyczną opowiedź o anulowaniu zlecenia oto mail:

Informujemy, że Pana(i) zamówienie zostało negatywnie zweryfikowane przez system, dlatego mimo dosłanych dokumentów nie jesteśmy w stanie go zrealizować. Zamówienie zostało anulowane.
W celu zakupu usługi zapraszamy do najbliższego salonu Play.

Oczywiście w salonie nie ma takiej promocji więc nie miałem co się tam pojawiać: wysłałem zapytanie co było przyczyną odrzucenia dostałem PUSTEGO MAILA!!!.
W BOKu nie wiedzą dlaczego taka sytuacja sie zdarzyła.
Polecili ponowić zamówienie.
Tak zrobiłem oczywiście to samo.

Ta sama promocja skusiła moją dziewczynę.
Ona otrzymala po pewnym czasie taką odpowiedź:

Niestety pojawił się błąd systemowy i Pańskie zamówienie zostało anulowane.Najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację i zachęcamy do złożenia ponownego zamówienia,przy czym będzie ono rozpatrzone w trybie przyspieszonym.

Odpisała że korzystała z promocji, której już w tej chwili nie ma i że nie skorzysta z ponowienia zamówienia jeżeli nie będzie mogła z niego skorzystać. Oczywiście Play nie raczył odpisać i na tym koniec bajeczki.

Play niestety zaczyna schodzić na psy a szkoda uważałem że to fajna sieć!
0

Strona 1 z 1