Dziwna sprawa. Chcąc uiścić abonament za telefon w Play zalogowałem się na Play24 i moim oczom ukazała się niebagatelna suma: 887zł jako "Saldo niezapłaconych faktur i kwoty wydanej poza abonamentem (z VAT)". Sprawdzając faktury, wszystkie mam zapłacone, prócz ostatniej za którą poszedł wczoraj przelew i zapewne niedługo zaksięgują (Łącznie do zapłaty 80,36 PLN na dzień 03.01.2012 - no i tyle właśnie wysłałem wczoraj na konto). Chciałem dowiedzieć się dlaczego i skąd została naliczona kwota wydana poza abonamentem, więc zadzwoniłem do BOK, gdzie razem z konsultantką doszliśmy do wniosku, że mogło to zostać jedynie naliczone w aktualnym okresie rozliczeniowym - od 20.12 do dziś włącznie. Sprawdziliśmy więc razem billing i z niego wynika, że na 100% nie rozmawiałem, ani nie smsowałem na tą niebagatelną kwotę. Zużycie internetu do dnia dzisiejszego włącznie, to ok. 6,5MB, więc wszystko powinno być z pakietu złotówek pobrane. Wysłaliśmy z konsultantką zgłoszenie (nr. ref: 39012235).
Co się dzieje? Co jest grane? Nie jestem w stanie zapłacić tej niebagatelnej sumy, w dodatku według mnie - niesłusznie naliczonej. Stan konta na chwilę obecną:
"Pozostało Ci -73,54zl- w ramach Pakietu Zlotowek w abonamencie. Biezace saldo niezaplaconych faktur i kwoty wydanej poza abonamentem wynosi 886,56zl-"
POMOZCIE, bo nie mam do kogo się zwrócić z tym, a nie chcę płacić tych 900zł.

Logowanie