Witam
Dzisiaj udałem się z nadzieją szybkiego załatwienia sprawy. Umowa dawno mi się skończyła i była przedłużana zgodnie z umową na czas nieokreślony. Chciałem przejść z play abonament na play abonament dla firm. Pracownik play dokonał oczywiście uzasadnionej cesji, wyrobił drugą karę i kazał się zgłosić po dezaktywacji pierwszej karty.
Przyznam że byłem trochę zawiedziony, chciałem szybko załatwić sprawę i nie wracać.
Pytanie: Ile trwa taka cesja? Czy ktoś coś takiego miał i ile trwało?
Pozdrawiam
Strona 1 z 1
Ile trwa tak naprawdę cesja umowy z Play abonament na play abonament dla firm?
Napisano 03 January 2012 - 07:35
Ja cesji dokonałem 14 grudnia 2011 r i karta sim ta wymieniona po 2 dniach zaczeła działać. Ale do dnia dzisiejszego na koncie mam osoba prywatna - nie firma, więc na pewno ponad 2 tygodnie czekam i nic. Mam nadzieje, że lada dzień w końcu będę mógł podpisać w końcu umowę biznes. Prawdę mówiąc myślałem, że z dnia na dzień takie rzeczy się załatwia.
Napisano 03 January 2012 - 11:22
Użytkownik adacho dnia 03 January 2012 - 00:24 napisał
Witam
Dzisiaj udałem się z nadzieją szybkiego załatwienia sprawy. Umowa dawno mi się skończyła i była przedłużana zgodnie z umową na czas nieokreślony. Chciałem przejść z play abonament na play abonament dla firm. Pracownik play dokonał oczywiście uzasadnionej cesji, wyrobił drugą karę i kazał się zgłosić po dezaktywacji pierwszej karty.
Przyznam że byłem trochę zawiedziony, chciałem szybko załatwić sprawę i nie wracać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jeżeli numer bedzie zarejestrowany dalej na Ciebie tylko dokonujesz przerejestrowania na firmę to to nie jest cesja lecz zwykła zmiana danych na podstawie przedstawionych dokumentów NIP, REGON itd. Dlaczego to tak długo trwa? Nie wiem...możesz podesłac mi numer telefonu na PW-sprawdzę to.
Strona 1 z 1

Logowanie