Witam wszystkich.
Mam następujący problem:
We czwartek po południu kupiłem kartę Play Online na kartę (1GB na 14 dni).
Tegoż samego dnia włożyłem kartę do komórki. Raz, dosłownie raz włączyłem program skype na telefonie i wykonałem próbne dzwonienie by zobaczyć czy jest wszystko ok. Wszystko było ok (oczywiście nie odebrałem połączenia, zatem nie było rozmowy poprzez skype).
Wyłączyłem program. Włączam dzisiaj komórkę, sprawdzam konto i mam na nim tylko 61MB!!! Specjalnie zarejestrowałem się online by sprawdzić to poprzez internet i tam też jest 61MB (z 1GB!). Dodatkowo data aktywacji karty 17.04.2011 !!! Co to ma znaczyć? Gdy wybieram opcję PODGLĄD DANYCH, oczywiście widnienie zapis :Dane niezarejestrowane". Czy to jest jakaś kpina ze strony Play?!?!?
Strona 1 z 1
Zniknięcie danych!
Napisano 30 December 2011 - 23:38
Powinny być jeszcze złotówki do wykorzystania, co w sumie daje ten 1GB. A dane nie zarejestrowane, to Twoje dane - w sensie że numer nie jest zarejestrowany. W bilingu możesz sprawdzić wielkość i ilość danych wysłanych. Gdyby coś Ci się nie zgadzało, to w celu reklamacji musisz właśnie zarejestrować ten internet na siebie - do tego potrzebny jest Twój dowód i PUK z tego plastiku z którego wyłamałeś kartę SIM.
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
Strona 1 z 1

Logowanie