Witam, mój problem wygląda następująco, dziś rano miałem 500MB pakietu internetowego w taryfie darmowe smsy do wszystkich, telefon był podłączony do komputera jako modem, mam program który sprawdza ile transferu poszło i okazało się że wykorzystałem dziś tylko 74MB a przed chwilą dostałem sms że pozostało mi tylko 30MB. Pytam się wtf?? Gdzie i czy zniknął mi pakiet albo to błąd systemu lub celowe działanie sieci??
Strona 1 z 1
Pakiet internet sam zniknął!
Napisano 30 December 2011 - 03:02
sprawdziłem i dziś łącznie poszło ok. 70MB...
Jedno mnie zastanawia, bo kilka dni zmieniłem taryfę na inną i potem wróciłem do pierwotnej żebym mógł aktywować pakiet 1GB, bo jeszcze nie minął termin a już wykorzystałem i właśnie wydaje mi się że system play mógł zapamiętać stary termin i wyłączył pakiet według starego terminu(sprzed zmiany taryfy), ale nie wiem czy to możliwe, jak wam się wydaje?
Jedno mnie zastanawia, bo kilka dni zmieniłem taryfę na inną i potem wróciłem do pierwotnej żebym mógł aktywować pakiet 1GB, bo jeszcze nie minął termin a już wykorzystałem i właśnie wydaje mi się że system play mógł zapamiętać stary termin i wyłączył pakiet według starego terminu(sprzed zmiany taryfy), ale nie wiem czy to możliwe, jak wam się wydaje?
Napisano 01 January 2012 - 13:07
Napisz najlepiej zgłoszenie na play24 jak to nie pomoże to pisz na forum telepolis w wątku tu znajdziesz pomoc play tak najszybciej wtedy uda ci się coś załatwić.
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Strona 1 z 1

Logowanie