Bardzo proszę o pomoc w powyższej sprawie :
Dnia 09.12.2011 przedlużyłam z Państwem umowę przez internet, przyjechał kurier, dnia nastepnego, czyli 10.12.2011 telefon odesłałam wraz z rezygnacją z umowy. Na infolinii oraz w salonie Play na Alejach Jerozolimskich w Warszawie (CH Reduta) otrzymała informację, ze zwrot został zaakceptowany z dniem 13.12.2011 i mogę przystapić do ponownego przedłużenia umowy, co chciałam zrobić. Od 10.12.2011 byłam 4 krotnie w Państwa salonie próbując za każdym razem umowę przedłużyć i za każdym razem przed zakończeniem generowania aneksu do umowy w systemie pojawiał się błąd: " nie można przedłużyć umowy, istnieją niezakończone procesy, umowy na danym numerze telefonu". Na infolinii i w serwisie otrzymałam informację, iż nie wiedzą dlaczego tak się dzieje, gdyż nowa oferta jest już dla mnie wprowadzona, a zwrot aneksu nastapił 13.12.2011 i został zaakceptowany ( dodam iż przez internet ani na infolinii równiez nie mogę przedłużyć tej umowy).Proszę o pilne wyjaśnienie powyższego błędu z systemu oraz konkretną informację, kiedy mogę umowę przedłużyć, gdyż nie cieszy mnie piąta wizyta w Państwa salonie. Bardzo proszę o pilną odpowiedź, umowa z Państwam kończy się za niecały miesiąc , na infolinii ani w żadnym salonie Play nikt nie potrafi udzielić mi żadnej konkretnej informacji, oprócz:" hm, chyba jest coś nie tak z systemem".... Jedną reklamację złozyłam już przes stronę play 24, ale została zamknięta po tygodniu z informacją, że przecież nowa oferta jest już dla mnie przygotowana- może i jest, ALE NIE MOGE Z NIEJ SKORZYSTAĆ. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc i wyjaśnienie tej kwestii, gdyż wydaje się to być jedynie bląd systemowy (czyli po prostu ktoś gdzieś "nie kliknął" iż poprzedni aneks został wycofany i można już wprowadzić nowy).
Strona 1 z 1
problem z reklamacją w play
Strona 1 z 1

Logowanie