Mój problem polega na tym, że chcę zmienić taryfę z PLAY FRESH 5 na ALL INCLUSIVE ROZMOWY I SMS. Od 2dni wybieram na stronie 24.play.pl zmianę taryfy, następuje potwierdzenie i komunikat, który mówi mi, że mam poczekać na zmianę - ma być zrealizowana w ciągu 24 godzin.
I wszystko było by okej, tylko że wchodzę za godzinę na stronę 24.play.pl, a tam znów możliwość wyboru taryfy, a moja taryfa to nadal PLAY FRESH 5. Chcialabym zeby ta taryfa wkoncu zostala zmieniona. Prosze o szybkie rozwiazanie mojego probelmu.
Strona 1 z 1
Problem ze zmiana taryfy. problem ze zmiana taryfy.
Napisano 29 December 2011 - 18:38
Taryfy są tylko dwie: Fresh i Lubię To!
All Inclusive Rozmowy i Smsy to tylko jej podopcja, więc jeśli ci się włączyła, wszystko jest w porządku.
Dokładniej rzecz ujmując jest to Oferta Promocyjna "All Inclusive Rozmowy" w której masz darmowe rozmowy i smsy w sieci Play po każdym doładowaniu w czasie odpowiadającym wysokości doładowania.
Więcej informacji, regulamin itp. TUTAJ
All Inclusive Rozmowy i Smsy to tylko jej podopcja, więc jeśli ci się włączyła, wszystko jest w porządku.
Dokładniej rzecz ujmując jest to Oferta Promocyjna "All Inclusive Rozmowy" w której masz darmowe rozmowy i smsy w sieci Play po każdym doładowaniu w czasie odpowiadającym wysokości doładowania.
Więcej informacji, regulamin itp. TUTAJ
Strona 1 z 1

Logowanie