[Problem] Doładowanie konta w PLAY Fresh [Problem] Doładowanie konta w PLAY Fresh
Napisano 28 December 2011 - 18:57
czy wy również macie problem z doładowaniem konta? Mianowicie wpisuję *100*kod# i zamiast doładowania otrzymuję tylko komunikat: Dziękujemy, Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.
Wiecie może czy jest to tymczasowy problem w Play czy tylko ja nie mogę doładować konta?
Pozdrawiam,
RacingDriver
Napisano 28 December 2011 - 19:23
Użytkownik RacingDriver dnia 28 December 2011 - 18:57 napisał
czy wy również macie problem z doładowaniem konta? Mianowicie wpisuję *100*kod# i zamiast doładowania otrzymuję tylko komunikat: Dziękujemy, Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.
Wiecie może czy jest to tymczasowy problem w Play czy tylko ja nie mogę doładować konta?
Pozdrawiam,
RacingDriver
Również mam ten problem. Uspokoiłeś mnie, ponieważ martwiłem się, że coś nie tak z mojej strony, ale widać jakieś drobne problemy po stronie operatora
Napisano 28 December 2011 - 20:00
Napisano 28 December 2011 - 21:13
Od rana nie mogę nigdzie zadzwonić!
Doładowałem rano kartą zdrapką i do tej pory ciągle 'System jest przeciążony, spróbuj później."
O 13 doładowałem normlanie przez doładowanie.play.pl i 10 zł zeszło z mojego konta w mBanku ale potwierdzenia żadnego!
Mysle...zadzwonie do BOKU-u...ale przeciez brak srodkow na koncie, a polaczenie kosztuje złotówkę! KOLEJNY ŻART!!
Dzwonie o 14 od znajomego do BOK-u a tam konsultant 'mamy awarie systemu, pracujemy nad tym, ale nie wiem czy uda nam sie to naprawic dzisiaj'
Do 19 nic! Dzwonię znowu i slysze to samo! Na pytanie, co mam w takim razie zrobic dostałem odpowiedz, ze oni nic wiecej nie moga zrobic i ze to nie ich wina i musze czekac!
Po prostu farsa jakaś! Nie mogę wykonać żadnego telefonu od 12 godzin!
A...i kody które zostały zkaupionwe w czasie awarii i na play online i jako karty zdrapki lub po prostu paragony z kodami będą ważne!
Co nie zmienia faktu że ta sieć to nieporozumienie!
Napisano 28 December 2011 - 21:23
Użytkownik reverpl dnia 28 December 2011 - 21:13 napisał
Od rana nie mogę nigdzie zadzwonić!
Doładowałem rano kartą zdrapką i do tej pory ciągle 'System jest przeciążony, spróbuj później."
O 13 doładowałem normlanie przez doładowanie.play.pl i 10 zł zeszło z mojego konta w mBanku ale potwierdzenia żadnego!
Mysle...zadzwonie do BOKU-u...ale przeciez brak srodkow na koncie, a polaczenie kosztuje złotówkę! KOLEJNY ŻART!!
Dzwonie o 14 od znajomego do BOK-u a tam konsultant 'mamy awarie systemu, pracujemy nad tym, ale nie wiem czy uda nam sie to naprawic dzisiaj'
Do 19 nic! Dzwonię znowu i slysze to samo! Na pytanie, co mam w takim razie zrobic dostałem odpowiedz, ze oni nic wiecej nie moga zrobic i ze to nie ich wina i musze czekac!
Po prostu farsa jakaś! Nie mogę wykonać żadnego telefonu od 12 godzin!
A...i kody które zostały zkaupionwe w czasie awarii i na play online i jako karty zdrapki lub po prostu paragony z kodami będą ważne!
Co nie zmienia faktu że ta sieć to nieporozumienie!
No ja też mysle ze to jedna wielka kpina. Jeśli robią takie rzeczy to powiinni jakos nas o tym informowac. to nie jest juz pierwszy raz. wlasnie mialem wykonac wazny telefon ale nie moge doladowac konta. to jesst po prostu skandal
Napisano 29 December 2011 - 09:50
Ciekawe jak wygląda sytuacja u osób, które doładowały wczoraj przez konta bankowe, ponieważ słyszałem, że pieniądze z konta znikły, a doładowań nie mają.
Napisano 29 December 2011 - 18:40
Pytam, bo gdzie indziej to standard.
Napisano 30 December 2011 - 14:44
Użytkownik RacingDriver dnia 29 December 2011 - 09:50 napisał
Ciekawe jak wygląda sytuacja u osób, które doładowały wczoraj przez konta bankowe, ponieważ słyszałem, że pieniądze z konta znikły, a doładowań nie mają.
Na dzień dzisiejszy sprawa z doładowaniami z banku wygląda tak, że nie było ani smsa z przeprosinami, ani nie widać żadnego doładowania.

Logowanie