Strona 1 z 1
Problem
Napisano 28 December 2011 - 10:17
No to tak. Mam taryfę Play Fresh 5 . Kupilem pakiet 600 smsow do all sieci . Skończyły mi się więc poszedłem do sklepu po doładowanie i aby kupić następny pakiet. Lecz tutaj zaskoczenie . Sami wiecie 1 pakiet smsow na miesiąc . I tutaj pytanie . Co zrobić aby jak najszybciej mieć jakieś darmowe smsy do 10 zl . Nie ważna taryfa ani nic .
Napisano 28 December 2011 - 11:45
Po doładowaniu możesz mieć All Inclusive SMS, ale tego jest niewiele i trzeba było aktywować przed doładowaniem. I wtedy chyba nie ma tego pakietu 600 SMS.
A teraz to już zmiana taryfy na Lubię To! *163*5#
A potem po wykorzystaniu kolejnego pakietu znowu na Fresha itd.
A teraz to już zmiana taryfy na Lubię To! *163*5#
A potem po wykorzystaniu kolejnego pakietu znowu na Fresha itd.
Napisano 28 December 2011 - 13:36
W Lubię To! można wykupić ten pakiet, pytanie tylko, jak długo będzie trwała migracja na LT!
W regulaminie tej promocji dają sobie na to 7 dni (sic!)
A czy przejście już zostało wykonane sprawdzasz kodem *111*49*1#
W regulaminie tej promocji dają sobie na to 7 dni (sic!)
A czy przejście już zostało wykonane sprawdzasz kodem *111*49*1#
Napisano 28 December 2011 - 22:17
Piszesz, jakby konto ci zablokowali. Nie poradzę już nic.
Kup nowy starter, jak ci tak zależy. Na dziewczynie, oczywiście.
Kup nowy starter, jak ci tak zależy. Na dziewczynie, oczywiście.
Napisano 29 December 2011 - 13:01
A może po prostu konto się nie doładowało i nie było wystarczających środków na wykupienie pakietu. Przecież wczoraj platforma doładowaniowa Play'a nie działała --> wątek 1, wątek 2, wątek 3
To chyba nie kolidowałoby z migracją na inną ofertę. Szczerze mówiąc nie rozumiem, co znaczy skrót OM w tych wiadomościach sieciowych - może ktoś wyjaśni?
To chyba nie kolidowałoby z migracją na inną ofertę. Szczerze mówiąc nie rozumiem, co znaczy skrót OM w tych wiadomościach sieciowych - może ktoś wyjaśni?
Strona 1 z 1

Logowanie