Mój Play: Ściema czy racja Play - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Ściema czy racja Play

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   ANETA Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 6
  • Rejestracja Fri, 05 Nov 10
  • Miejscowość:Kołobrzeg
  • Zainteresowania:muzyka,film
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Samsung Avila
  • Taryfa:One Play
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 23 December 2011 - 22:31

19 stycznia 2012 roku kończy mi się umowa na telefon w abonamencie.Byłam przekonana że zawsze opłata jest pobierana za miesiąc z góry więc przy zgłoszonej rezygnacji w ostatnim miesiącu nie powinnam płacić nic.Napisałam do Play.Poniżej odpowiedz.

Szanowna Pani,

dziękuję za zgłoszenie dotyczące faktury, które nadesłała nam Pani za pośrednictwem portalu Play24.

Informuję, iż opłaty pobierane są z góry za każdy miesiąc na poczet środków abonamentowych, które umożliwiają Pani wykonywanie połączeń.

Usługa została aktywowana 20 lutego 2010 roku. Pierwsze faktura została wystawiona jednak dopiero 22 marca 2010 roku i obejmowała opłatę abonamentową od 20 lutego do 19 marca i od 20 marca do 19 kwietnia. Konsekwentnie do tego faktura wystawiona 22 kwietnia, obejmowała okres od 19 kwietnia do 20 maja.

Oznacza to, iż abonament zawsze płacony z góry (prócz pierwszego miesiąca) umożliwiał prawidłowe przyznanie usług. Łącznie opłaciła Pani 22 abonamenty, za 22 miesiące użytkowania.

Faktura wystawiona 22 grudnia 2011 roku ma kwotę 65,53 złotych jest całkowicie zasadna.

W razie dodatkowych pytań lub sugestii, zachęcam do kontaktu za pośrednictwem infolinii pod numerem 790 500 500 lub *500, a także drogą mailową, pod adresem ok@pomocplay.pl oraz przy pomocy portalu Play24 (www.24.play.pl).

Z poważaniem
......
młodszy specjalista back office ds. obsługi klienta

Sprawdziłam w historii i pierwsza faktura ma numer F/.../03/10.Ja już się gubię.Czy faktycznie Play ma rację z tym naliczeniem kolejnej faktury?
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Troskliwy Miś Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Pracownicy Play
  • Postów 1368
  • Rejestracja Wed, 02 Jan 08
  • Miejscowość:z animki
  • Zainteresowania:
  • Operator:PLAY
  • Telefon:działa :)
  • Taryfa:Play Limitowany
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 23 December 2011 - 23:35

Ba faktuach masz też daty za jaki okres płacisz.
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
0

Strona 1 z 1