Witam przed podpisaniem aneksu do umowy mix 30x45 zł miałem na koncie ok 350 zł ważne do 4.2013.
Poprzednią umowę 30x50zł spłaciłem po 13 miesiącach i na drugi dzień po podpisaniu nowej umowy
na ten sam numer wszystkie środki znikneły. Dzwoniłem do boa i powiedziano mi że zamienią mi te
środki na bezpłatne minuty których nie potrzebuję ponieważ dużo korzystam z romingu międzynarodowego i
potrzebne mi są pieniądze .Sprawę zgłosiłem przez www mineło 2 tygodnie i nic.Miał ktoś może podobne
problemy .
Strona 1 z 1
Znikneły pieniądze z konta mixtura
Napisano 23 December 2011 - 10:02
Dzisiaj dostałem odpowiedż;
Szanowny Panie,
dziękuje za zgłoszenie, które wpłynęło za pośrednictwem strony internetowej dnia 16 grudnia 2011 roku.
W odpowiedzi uprzejmie informuję, że środki z konta po przedłużeniu Umowy typu Mix zostają odbierane zgodnie z 6 punktem Regulaminu Oferty Promocyjnej Stan Darmowy w Play Mixtura w MNP, którego treść cytuję poniżej:
„Wraz z wejściem w życie postanowień aneksu przepadają wszelkie pakiety minut lub SMS, rabaty, uprawnienia lub usługi uzyskane przez Abonenta na podstawie dotychczasowych Ofert Promocyjnych chyba, że warunki innych Ofert Promocyjnych stanowią inaczej oraz przepadają wszystkie pakiety minut lub SMS-ów, rabaty lub usługi przyznane w drodze indywidualnych ustaleń z P4.”
W związku z powyższym środki zostały rozliczone poprawnie.
W razie dodatkowych pytań lub sugestii zapraszam do kontaktu za pośrednictwem infolinii 790 500 500 bądź *500 (z numeru Play), poczty elektronicznej pod adresem: ok@pomocplay.pl lub poprzez stronę internetową www.24.play.pl.
Z poważaniem
K. S.
młodszy specjalista back office ds. obsługi klienta
Tylko że te 350 zł wg regulaminu to kwota doładowania czyli pakiet złotówek a o nim tam nic nie pisze.
Gdzie to reklamować dalej u rzecznika praw konsumenta czy może w uke?
Szanowny Panie,
dziękuje za zgłoszenie, które wpłynęło za pośrednictwem strony internetowej dnia 16 grudnia 2011 roku.
W odpowiedzi uprzejmie informuję, że środki z konta po przedłużeniu Umowy typu Mix zostają odbierane zgodnie z 6 punktem Regulaminu Oferty Promocyjnej Stan Darmowy w Play Mixtura w MNP, którego treść cytuję poniżej:
„Wraz z wejściem w życie postanowień aneksu przepadają wszelkie pakiety minut lub SMS, rabaty, uprawnienia lub usługi uzyskane przez Abonenta na podstawie dotychczasowych Ofert Promocyjnych chyba, że warunki innych Ofert Promocyjnych stanowią inaczej oraz przepadają wszystkie pakiety minut lub SMS-ów, rabaty lub usługi przyznane w drodze indywidualnych ustaleń z P4.”
W związku z powyższym środki zostały rozliczone poprawnie.
W razie dodatkowych pytań lub sugestii zapraszam do kontaktu za pośrednictwem infolinii 790 500 500 bądź *500 (z numeru Play), poczty elektronicznej pod adresem: ok@pomocplay.pl lub poprzez stronę internetową www.24.play.pl.
Z poważaniem
K. S.
młodszy specjalista back office ds. obsługi klienta
Tylko że te 350 zł wg regulaminu to kwota doładowania czyli pakiet złotówek a o nim tam nic nie pisze.
Gdzie to reklamować dalej u rzecznika praw konsumenta czy może w uke?
Napisano 23 December 2011 - 12:48
Wysłałem dzisiaj jeszcze jedną reklamację przez play24
odpowiedz błyskawiczna:
Szanowny Panie,
dziękuję za zgłoszenie dotyczące Play Mixtury, które wpłynęło za pośrednictwem strony internetowej 23 grudnia 2011 roku.
Przepraszam za zaistniałe niedogodności. Jeżeli uzyskał Pan błędne informacje w salonie, to zapewniam, iż nie było to celowe działanie.
Niestety niewykorzystane środki zgodnie z regulaminem przepadają.
W ramach zadośćuczynienia proponuję Panu rekompensatę 60 minut na połączenia głosowe.
Jeżeli byłby Pan zainteresowany takim rozwiązaniem proszę o ponowny kontakt
Z poważaniem
J. K.
młodszy specjalista back office ds. obsługi
Rozbój w biały dzień 60 minut za 350 zł, minuta wychodzi po 5,80 zł
odpowiedz błyskawiczna:
Szanowny Panie,
dziękuję za zgłoszenie dotyczące Play Mixtury, które wpłynęło za pośrednictwem strony internetowej 23 grudnia 2011 roku.
Przepraszam za zaistniałe niedogodności. Jeżeli uzyskał Pan błędne informacje w salonie, to zapewniam, iż nie było to celowe działanie.
Niestety niewykorzystane środki zgodnie z regulaminem przepadają.
W ramach zadośćuczynienia proponuję Panu rekompensatę 60 minut na połączenia głosowe.
Jeżeli byłby Pan zainteresowany takim rozwiązaniem proszę o ponowny kontakt
Z poważaniem
J. K.
młodszy specjalista back office ds. obsługi
Rozbój w biały dzień 60 minut za 350 zł, minuta wychodzi po 5,80 zł
Strona 1 z 1

Logowanie