Mój Play: Kilka pytań odnośnie ofert tel Vip + internet - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Kilka pytań odnośnie ofert tel Vip + internet oraz inne pytania dot. telefonów. Oferty Biznes

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   voodoo Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Wed, 21 Dec 11
  • Operator:Plus
  • Taryfa:Inna

Napisano 21 December 2011 - 15:46

Witam,

Byłem w dwóch salonach i nie potrafiono mi udzieli odpowiedzi na moje pyt. mianowicie:

Posiadam 3/4 numery telefonów (2/3 na kartę 1 abo) i wszystkie chciałbym przenieść do play jednocześnie. W tym miałaby być oferta 1 abo Vip, 1 abo 150 firma max, i 2 zwykłe jakieś mixy.
Do tego wszystkiego chciałbym wziąć internet przenośny na 24mc z netbookiem 100zł/mc.

Chciałbym zapłacić z góry na 24mc za każdy abonament od razu dokonując nadpłat w ten sam dzień. I teraz pytanie: czy biorąc na jedną osobę tyle abonamentów mogę liczyć na jakąś bonifikatę? W salonach odpowiedziano mi, że nie a w zupełności wystarczyłoby mi obniżenie cen telefonów + oczywiście profity za przeniesienie numerów z innych sieci. Brałbym to na Działalność gospodarczą ponieważ tak preferuję w ostateczności na spółkę z o.o.

Pytanie drugie, czy play planuje wprowadzić iphony 4s ew. Galaxy Note w bliskim czasie?

Pytanie trzecie, czy play zrobi jakieś problemy jak przyjdę i powiem, że chcę brać te 5 ofert jednocześnie? Dzieci mam niepełnoletnie i niestety na siebie nie mogą wziąć abonamentów.

Pozdrawiam.
0

Strona 1 z 1