Użytkownik DawidMisiak dnia 09 May 2012 - 16:54 napisał
Za 2,5 lub 7 zł miesięcznie więcej (odpowiednio dla umowy bez lub z telefonem) w Firma mogę dostać o 200/225 minut więcej w abonamencie. Chyba przejdę na Firmę 55.
Dokładnie tak z tą różnicą że po wprowadzeniu nowych taryf Biznes stoi od kwietnia w miejscu na ostatnim sympozjum był poruszany temat SME kwestia nawet tego miesiąca że i Biznes zaskoczy , coś jest na rzeczy skoro dzisiaj przy aneksach gdzie robiłem wyskakiwał błąd na NASIE a'propos Biznesu tudzież .
Dawid umowa roczna na Firmie 55 dla mnie jest masakratorem , wszycy się nakręcają na Formułę 4.0 ale prawda jest taka że po 3 latach średni abonament SME oraz SOHO wynosi 46 PLN netto .
Firma 55 umowa roczna AllNet - 700 38.50 PLN + Stan darmywy / kara umowna na poziomie 150 zł no jest to niesamowite .
A co do telefonów :-) rynek wygląda tragicznie opłaca się zawierać umowy roczne gdyż ceny u nas jak i również u innych operatorów są masakryczne , TANIEJ jest kupić sobie S+ za 900 zł w komisie i wziąźć umowę roczną , nawet F55 i "dopłacić" komisowi za telefon niż wiązać się 2 letnim kontraktem przy wariancie opłaty ponad 2xx lub 3xx PLN netto wszystko jest kwestią kalkulacji

Logowanie