Strona 1 z 1
dokument do podpisania umowy
Napisano 17 December 2011 - 14:06
Dowodu? A to po co? Przecież nie mamy obowiązku zgadzać się na kserowanie naszych dowodów, to się powinno raz na zawsze skończyć. Jeśli już koniecznie Play tego potrzebuje, to przekreśl te ksera jakimś kolorowym długopisem po przekątnej, żeby nie mogły posłużyć do jakichś niecnych celów.
@pysq - może by tak zamazać na tym obrazku takie dane jak numer faktury i Numer Identyfikacyjny klienta, co? Nie tylko twoje imię i nazwisko jest ważne.
@pysq - może by tak zamazać na tym obrazku takie dane jak numer faktury i Numer Identyfikacyjny klienta, co? Nie tylko twoje imię i nazwisko jest ważne.
Napisano 17 December 2011 - 14:51
nie bardzo wiem do czego i po co komu moj nr klienta i nr faktury? i tak hasła nikt nie zna i jeszcze do tego wszystkiego potrzebny jest moj nr telefonu bez tego nic sie nie da zmienić. co do dowodu to wlasnie nie mam pojecia po co im on ale cos napewno zrobie żeby on nie był "czysty" do końca generalnie to co chcialem to się dowiedziałem i temat można zamknąć
Napisano 17 December 2011 - 16:18
Generalnie jeżeli jako klient UPC jesteś pewien, że wyżej wymienione dane nikomu i na nic by się nie przydały, to twoja wola.
Ja ich klientem nigdy nie byłam, więc nie znam się na ich standardach zabezpieczeń, w każdym razie zawsze lepiej być przezornym.
Jedna odpowiedź Cię satysfakcjonuje? Ja bym jeszcze zebrała więcej opinii, np. możesz znaleźć sobie podobne tematy na tym forum.
Temat kserowania naszych dowodów przez niektóre firmy, do których Play niestety też należy, był już gdzieś tu poruszany w ciągu ostatniego miesiąca, ale nie mogę go teraz znaleźć. Najlepsze jest to, że na takim kserze powinna być jeszcze jakaś adnotacja, że wyrażasz zgodę na to ksero i twój podpis, przynajmniej w banku tak miałam.
Ja ich klientem nigdy nie byłam, więc nie znam się na ich standardach zabezpieczeń, w każdym razie zawsze lepiej być przezornym.
Jedna odpowiedź Cię satysfakcjonuje? Ja bym jeszcze zebrała więcej opinii, np. możesz znaleźć sobie podobne tematy na tym forum.
Temat kserowania naszych dowodów przez niektóre firmy, do których Play niestety też należy, był już gdzieś tu poruszany w ciągu ostatniego miesiąca, ale nie mogę go teraz znaleźć. Najlepsze jest to, że na takim kserze powinna być jeszcze jakaś adnotacja, że wyrażasz zgodę na to ksero i twój podpis, przynajmniej w banku tak miałam.
Napisano 20 December 2011 - 09:37
Zrób ksero dokumentów i przekreśl je niebieskim długopisem, to w zupełności wystarczy a przekreślony dokument nie posłuży nikomu do 'niefajnych' celów, możesz oczywiście dodać adnotacje pod skreślonym dowodem i dopisać "Potwierdzam zgodność z oryginałem" i Twój podpis - na pewno nie zaszkodzi.
Napisano 20 December 2011 - 11:29
Użytkownik annika dnia 17 December 2011 - 16:18 napisał
Generalnie jeżeli jako klient UPC jesteś pewien, że wyżej wymienione dane nikomu i na nic by się nie przydały, to twoja wola.
Klient podczas aktywacji musi wyrazić zgodę na kopiowanie dokumentów, udostępnienie informacji gospodarczych oraz udostępnienie danych w celu weryfikacji wiarygodności płatniczej. W salonie przekreslaja ksero dowodu niebieskim slugopisem....
Strona 1 z 1

Logowanie