Mam nadzieje że znajdzie się ktoś kto mi podpowie co powinnienm zrobić pownieważ konsultanci są nie rzetelni kłamią nawet obrażają ;/
a więc:
dziś byłem odebrać huawei u8300 był drugi raz na serwisie ciągle gubi zasięg rozłącza rozmowy itd.. serwis odciął się od tematu że wszystko niby działa poprawnie..(była to druga wysyłka przy pierwszej został wymieniony głośnik)
a teraz petarda: przy odbiorze telefonu zauważyłem że jest uszkodzony mechanicznie (wgniecenie) którego nie było.!!
oczywiście nie przyjołem telefonu .. konsultanci powiedzieli że moge liczyć na serwis ale nie zgodziłem się i nic nie podpisałem.. telefon wrócił popsuty ..
co mogę zrobić? co napisać i do kogo?
podczas rozmowy z obsługą klienta powiedziano mi że nie mogę żądać niczego innego.. że oni nie odpowiadają za telefon...
kwestia kultury i zachowania konultantów z punku zakupowego:
1.konultant powiedział ze ten telefon jest beznadziejny i że on mi go odradzał a ja powinnenem go się słuchać
2. niemogli mi znaleść tego telefonu mimo że ponoć szukali go dwa dni ja go znalazłem w pół godziny... przekazałem numer do innego salonu ponoć dzwonili ale nie mogli się dogadać.. pojechalem do tego salonu Rzeszów(70km odemnie) zaprzeczyli żeby kto kolwiek z stalowej woli rozmawiał otym telefonie... czyli kłamali!!!
jak dojść swoich racji...??
rzecznik praw konsumenta?

Logowanie