Witam.
Zastanawiam się nad zmianą Orange ( za 4 dni konczy się umowa)
Ale potrzebuje tak;
1. Minimum 6tyś smsów do jednego numeru w play
2. Ok 1tyś minut do jednego numeru w play
Preferowałbym mixa.
Jaki pakiet itp ?
Strona 1 z 1
Jaką oferte wybrać
Napisano 13 December 2011 - 16:31
Napisano 14 December 2011 - 10:52
Nie tylko w ofercie na kartę przy doładowaniu za 30zł otrzymasz na miesiąc nielimitowane do calego playa smsy i rozmowy bo w abonamentach i mixach są tylko rozmowy,htc hero to już stary telefon myślę że raczej go nie dostaniesz .
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 14 December 2011 - 16:23
Na 100% w mixie nie dostanę rozmów i sms'ów, nawet jeśli będę miał mixa np 50zł/40 doładowań ?
Gdzie mogę sprawdzić listę dostępnych telefonów w ofercie mix ?
Więc załóżmy że chce wziąć mixa, doładuje za 50zł i będę miał minuty.
A co z smsami ? Dość dużo mi ich potrzeba
Gdzie mogę sprawdzić listę dostępnych telefonów w ofercie mix ?
Więc załóżmy że chce wziąć mixa, doładuje za 50zł i będę miał minuty.
A co z smsami ? Dość dużo mi ich potrzeba
Napisano 15 December 2011 - 14:20
Ofertę Play możesz oczywiście sprawdzić na ich stronie internetowej:
Mix w Play
Możesz się tam pobawić i zobaczyć jakie telefony są przypisane do poszczególnych mixów jeśli chodzi o wartość i liczbę doładowań, o ile układ strony Cię nie zniechęci (ja go bardzo nie lubię). Nie wiem tylko, czy podane tam ceny są cenami z punktów sprzedaży, czy też już ze sklepu internetowego (czyli niższe).
Jeżeli zaś chodziło Ci o dostępność już konkretnego wybranego modelu w konkretnym punkcie sprzedaży, to nie spotkałam się jeszcze z takimi informacjami, myślę, że można się tego dowiedzieć dopiero na miejscu, czy też w rozmowie telefonicznej z tym salonem...
Mix w Play
Możesz się tam pobawić i zobaczyć jakie telefony są przypisane do poszczególnych mixów jeśli chodzi o wartość i liczbę doładowań, o ile układ strony Cię nie zniechęci (ja go bardzo nie lubię). Nie wiem tylko, czy podane tam ceny są cenami z punktów sprzedaży, czy też już ze sklepu internetowego (czyli niższe).
Jeżeli zaś chodziło Ci o dostępność już konkretnego wybranego modelu w konkretnym punkcie sprzedaży, to nie spotkałam się jeszcze z takimi informacjami, myślę, że można się tego dowiedzieć dopiero na miejscu, czy też w rozmowie telefonicznej z tym salonem...
Strona 1 z 1

Logowanie