Witam,
Umowa z PLAY kończy mi się w grudniu, około 20 - a więc za kilka dni. Chciałbym ją przedłużyć w PLAY ale nie zrobię tego, gdy nie spadną ceny telefonów. W porównaniu do konkurencji PLAY wygląda bardzo słabo. Umowę mogłem przedłużyć już dawno temu ale wciąż czekam na jakąś obniżkę i doczekać się nie mogę.
Z tego co czytam, mówicie, że po świętach coś się może zmienić. W związku z tym mam pytanie jak mam to rozegrać. Czy mam darować sobie przedłużanie i pozwolić umowie przejść na czas nieokreślony (i przedłużyć po nowym roku)? Może lepiej złożyć wypowiedzenie i przejść na kartę? Z drugiej strony nie chciałbym tracić bonusu związanego z RePlay...
Proszę o radę!
Strona 1 z 1
Czy przedłużać umowę?
Napisano 12 December 2011 - 22:26
Dokładnie. Przekalkuluj wszystkie możliwości i wybierz najbardziej opłacalną. A telefony w Play póki co to straszna drożyzna niestety i nie wiadomo czy się to zmieni. Nawet okresowych SENSOWNYCH promocji na telefony nie ma tak jak u innych operatorów
Szajsung owner
Napisano 12 December 2011 - 23:00
Złóż wypowiedzenie, przeciągnie Ci się do 31 stycznia umowa. Do tego czasu powinno coś być lepiej, no i otrzymasz ofertę utrzymaniową -25% rabat na abonament na 12mcy. W każdej chwili do 31 stycznia będziesz mógł przedłużyć na zasadach replay + ww rabat
Napisano 12 December 2011 - 23:34
Użytkownik Jackq dnia 12 December 2011 - 23:00 napisał
Złóż wypowiedzenie, przeciągnie Ci się do 31 stycznia umowa. Do tego czasu powinno coś być lepiej, no i otrzymasz ofertę utrzymaniową -25% rabat na abonament na 12mcy. W każdej chwili do 31 stycznia będziesz mógł przedłużyć na zasadach replay + ww rabat 
Dzięki wielkie za radę - tak właśnie zrobię :-)
Strona 1 z 1

Logowanie