Sprawa wyglada tak że chcialbym dopasować oferte do swoich potrzeb czyli - od czasu do czasu chcialbym korzystac z internetu w telefonie oraz piszę wiele smsów więc w każdej chwili chcialbym nei wiem móc dokupić pakiet smsow
Strona 1 z 1
Jaka oferta najlepsza ;)
Napisano 09 December 2011 - 15:26
Witam,
Sprawa wyglada tak że chcialbym dopasować oferte do swoich potrzeb czyli - od czasu do czasu chcialbym korzystac z internetu w telefonie oraz piszę wiele smsów więc w każdej chwili chcialbym nei wiem móc dokupić pakiet smsow
. Zalezy mi glownie na Smsach więc jaka oferta bylaby dla mnie najkorzystniejsza ?
Napisano 10 December 2011 - 23:45
Proponuję zwykła mixturę 30 bez internetu. Za 6zł wykupisz raz na miesiąc 300 sms-ów. Jeśli to za mało to musisz brać abo, tam są wyższe pakiety sms-ów
Co do internetu to w zwykłej mixturze też możesz dokupić pakieciki internetowe: 100, 200, 500 MB i 1 GB za 7, 9, 15, 25zł. Nie ma ich w mixturze 15
Strona 1 z 1

Logowanie