Chciałbym prosić o rozwianie kilku wątpliwości:
1) czy prawdą jest, że w każdej ofercie dla klienta BIZNESOWEGO w All Inclusive minuty do wykorzystania nie są zamienne na smsy ???
2) czy w ofercie dla klienta BIZNESOWEGO w All Inclusive są jakieś pakiety smsów do sieci Play lub poza sieć ?? Jeśli tak to proszę o podanie ceny oraz czy są one do sieci, czy poza
3) czy w ofercie dla klienta INDYWIDUALNEGO w All Inclusive są jakieś pakiety smsów ? Jeśli tak to w jakiej cenie i j.w. czy są one do sieci Play wyłącznie, czy poza sieć także?
4) czy w ofercie dla klienta INDYWIDUALNEGO w All Inclusive są jakieś pakiety minut do wykupienia poza sieć i na stajonarne??
A teraz przejdźmy do wyboru telefonu.
A mianowicie zamierzałem kupić Samsunga Galaxy S Plus, LECZ okazało się, że tak zaawansowany model smartfonu nie ma lampy błyskowej
*wygodne przeglądanie stron www,
*wygodne pisanie smsów,
oraz właśnie
*robienie dobrej jakości zdjęć i kręcenie filmów w jakości HD,
to rozważam jeszcze następujące możliwości:
HTC Desire (czy ma on możliwość kręcenia filmów w HD??)
Nokia C7
Samsung Wave II
Proszę również o odpowiedź, gdyż jak wspomniałem wcześniej najbardziej byłem napalony na Samsunga Galaxy S Plus, czy taka lampa błyskowa faktycznie spełnia swoje zadanie i czy jeśli komuś zależy na dobrych zdjęciach to warto wybrać inny model, który będzie ją posiadał, czy może lampa błyskowa to zbędny bajer, który nie doświetla zdjęcia za bardzo ???
Trochę dużo objętościowo wyszło tych moich pytań
Liczę na Waszą pomoc.
Pozdrawiam

Logowanie