Witam.
Od dłuższego czasu sledze ofertę biznesową i wszystko jest ładnie i pięknie. Posiadam już 2 tel i kończą mi się umowa. Tyle, że problem sprawy stanowi dostępność Motoroli Defy na stronie internetowej Playa.
Jakiś czas temu pojawiła się na chwile i zaraz wszystkie zostały wyprzedane. Czy macie jakąś większą wiedzę na temat tego czy P4 planuje jeszcze kupić od dystrybutora jakąś partię tych telefonów czy raczej dać se już spokój.
Wszelaki kontakt przez chat z konsultantem czy też telefonicznie nic sensownego nowego nie wnosi do sprawy, bo nic a nic nie wiedzą, choć jeden konsultant obiecał, że wyśle zapytanie do centrali w sprawie tego telefonu i niestety wielka błoga cisza nastała.
Do salonu raczej nie mam co iść, bo dostałem ofertę internetową na pozostanie dalej w Playu,a dokładnie rabat 30% itd na abonament (wiadomo w jaki sposób...).
Jeśli faktycznie kicha z tym telefonem tak samo jak z e72 to czy macie wiedzę co ciekawego może teraz przy grudniu wejść jeszcze do sprzedaży w Playu?.
Aha. Czy GG9300 jeszcze ujrzy światło dziennie po przez sprzedaż w Playu?
Pozdro
Strona 1 z 1
Motorola Defy
Napisano 02 December 2011 - 12:15
Matematyka przyjdzie ci z pomocą
przelicz sobie ile zaoszczędzisz jak weźmiesz tą samą taryfę tylko bez telefony (-50% abonamentu) i telefon kupisz na wolnym rynku -> znany portal aukcyjny, a ile zapłacisz za cały okres przy "pełnym" abonamencie i Motorolką kupioną w Play-u.
Daną opcję zsumuj i podziel przez ten sam okres rozliczeniowy i popatrz ile przepłacasz.
Ja już przeliczyłem.
przelicz sobie ile zaoszczędzisz jak weźmiesz tą samą taryfę tylko bez telefony (-50% abonamentu) i telefon kupisz na wolnym rynku -> znany portal aukcyjny, a ile zapłacisz za cały okres przy "pełnym" abonamencie i Motorolką kupioną w Play-u.
Daną opcję zsumuj i podziel przez ten sam okres rozliczeniowy i popatrz ile przepłacasz.
Ja już przeliczyłem.
Strona 1 z 1

Logowanie