Mój Play: OFERTA DORADZTWO - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

OFERTA DORADZTWO pomoc

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   naprawdziwo Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Mon, 21 Nov 11
  • Miejscowość:Wejherowo
  • Operator:PLAY
  • Telefon:HTC Mozart, HTC Wildfire, HTC Desire,
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)

Napisano 21 November 2011 - 13:49

Nazywam się Dawid i jestem z Pomorza, zawodowo zajmuję się doradztwem telekomunikacyjnym dla firmy visbroker, oferuję tańszy abonament w telewizji n, więcej minut dla playa, oraz różne, ciekawe promocje, no i internet, na kartę darmowe GB, tańszy abonament dla netii :)
w razie wątpliwości, prosiłbym pisać naprawdziwo@gmail.com z dopiskiem VISBROKER i w wiadomości napisać co jest obiektem zainteresowania, opisać również aktualny stan np. jeśli chodzi o abonament telefoniczny to ile min otrzymujemy, a ile wykorzystujemy oraz wysokość abonamentu, postaram się odesłać aktualne oferty, gdy to rozjaśni, bądź nie rozjaśni wątpliwości postaram się najjaśniej jak potrafię wszystko wytłumaczyć i co najważniejsze, zwrócić uwagę na wszystkie aspekty związane z oszczędnościami, które możesz podjąć będąc moim klientem, doradztwo jest darmowe- w chwili podpisania umowy otrzymuję od firmy prowizję, przez co wszyscy są zadowoleni, klient, że ma tańszy abonament, ja, że mogę jakoś wyżyć i firma, że ma nowego klienta :)
0

Strona 1 z 1