Witam, 3 lata temu zawarłem dwie umowy w play mix teraz jest to taryfa Nowy mix w play. Dnia 23.12.2011 dobiega koniec umowy i w związku z tym chciałbym jedną umowe zakończyć(czy musze składać wypowiedzenie, czy samoistnie wygasnie? jesli musze to kiedy mam to zrobić?). Drugą umowę chcę przedłużyć i tutaj tez pytanie, kiedy dostane nowy telefon? Licze na szybkie odpowiedzi.
Strona 1 z 1
Mix w play - koniec umowy
Napisano 20 November 2011 - 20:09
Jeśli umowa kończy się w grudniu, to już na pewno możesz ją przedłużyć.
Natomiast, jeśli chcesz drugą zakończyć, to musisz złożyć dokument, że chcesz przenieść np numer na fresh, bo inaczej umowa się zakończy formalnie, ale taryfa zostanie nadal mixa, tylko bez konieczności doładowania
Natomiast, jeśli chcesz drugą zakończyć, to musisz złożyć dokument, że chcesz przenieść np numer na fresh, bo inaczej umowa się zakończy formalnie, ale taryfa zostanie nadal mixa, tylko bez konieczności doładowania
Napisano 29 November 2011 - 14:21
Użytkownik daniel0176 dnia 26 November 2011 - 15:04 napisał
Witam. 24 listopada skończyła mi się umowa na nowy mix w play. Czy jest możliwość załatwienia przez internet lub telefonicznie zmianę taryfy na play fresh? Ponieważ przebywam za granicą.
Zeskanuj swoje wypowiedzenie z podpisem i wyślij je na ok@pomocplay.pl lub faksem. Mozesz też przeslac do mnie na forum@play.pl. Zgodnie z Regulaminem wypowiedzneie powinno być wysłane pocztą na adres korespondencyjny http://www.play.pl/p...takt/index.html
Strona 1 z 1

Logowanie