Strona 1 z 1
All Inclusive MAX
Napisano 16 November 2011 - 10:16
Witam.
Drogą internetową wybrałem sobie abonament All Inclusive Max, natomiast gdy kurier dostarczył mi telefon i umowę, przy jej czytaniu zauważyłem, że w rubryce "oferta podstawowa" wpisane mam LongPlay II 69, natomiast w rubryce " promocja" All Inclusive Max...Nie rozumiem tego połączenia, może mi ktoś wytłumaczyć na czym to polega?
Drogą internetową wybrałem sobie abonament All Inclusive Max, natomiast gdy kurier dostarczył mi telefon i umowę, przy jej czytaniu zauważyłem, że w rubryce "oferta podstawowa" wpisane mam LongPlay II 69, natomiast w rubryce " promocja" All Inclusive Max...Nie rozumiem tego połączenia, może mi ktoś wytłumaczyć na czym to polega?
Napisano 16 November 2011 - 14:49
Hej,
bo Twoja promocja nazywa się All Inclusive Max ale abonament nazywa się LONG PLAY II 69. Na fakturze też będzie widniała taka nazywa abonamentu ( Long Play II 69) tzn na szczegółowym rozliczeniu rachunku. Generalnie to jest jedno i to samo więc nie ma się czym przejmować
Po prostu na wszystkich ulotkach i reklamach widnieje zawsze nazwa promocji a nie nazwa abonamentu;)
Pozdrawiam
bo Twoja promocja nazywa się All Inclusive Max ale abonament nazywa się LONG PLAY II 69. Na fakturze też będzie widniała taka nazywa abonamentu ( Long Play II 69) tzn na szczegółowym rozliczeniu rachunku. Generalnie to jest jedno i to samo więc nie ma się czym przejmować
Po prostu na wszystkich ulotkach i reklamach widnieje zawsze nazwa promocji a nie nazwa abonamentu;)
Pozdrawiam
Napisano 16 November 2011 - 20:36
Witam,
od niedawna jestem w Play i wybrałem ofertę All Inclusive z abonamentem 69zł w którym mam 250MB transferu danych. Piszą, że po zużyciu transferu będę mógł dalej korzystać z internetu, ale będzie wolniejszy. Czy to w ogóle będzie płatne i doliczane do abonamentu, czy też będzie ściągane z pakietu złotówek?
od niedawna jestem w Play i wybrałem ofertę All Inclusive z abonamentem 69zł w którym mam 250MB transferu danych. Piszą, że po zużyciu transferu będę mógł dalej korzystać z internetu, ale będzie wolniejszy. Czy to w ogóle będzie płatne i doliczane do abonamentu, czy też będzie ściągane z pakietu złotówek?
Napisano 16 November 2011 - 21:08
Płacisz abonament 69zł i w nim masz wliczony pakiet złotówek do wykorzystania na rozmowy,smsy,mmsy internet jest oddzielnym pakietem który jest wliczony w ten abonament
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 16 November 2011 - 22:48
Jeżeli wykorzystasz swój limit internetu 250mb to tak jak pisałeś będzie on wolniejszy ale nie będzie Ci się naliczała kwota poza abonamentem a tym bardziej nie będzie Ci to schodziło z pakietu złotówek:) Także bez obaw;) nie ma szans na dodatkowe koszty poza abonamentem jeżeli chodzi o zużycie internetu:)
Napisano 16 November 2011 - 23:10
Sam mam taki sam abonament i dobrze że jest lejek bo już wiele razy przekroczyłem ilość 250 mb
Napisano 17 November 2011 - 08:01
Tak strony tylko dobrze chodzą na operze mini jak prekroczysz transfer.Chcesz oszczędzać limit używaj wifi gdzie dostępne,wlaczaj net tylko wtedy co potrzebujesz jeśli masz telefon z androidem to można z pulpitu włączać i wyłączać dla mnie kiedyś jak net miałem ciągle włączony to więcej go ubywało +krócej telefon trzymał na baterii.
Strona 1 z 1

Logowanie