mam prośbę o radę co do rozwiązania pewnego zagadnienia. Jestem zmuszony zmienić numer telefonu którego używam w firmie od wielu lat i na który mam z Play podpisaną umowę. Umowa ta wygasa dopiero za 18 miesięcy. Jednocześnie dość długo używam innego numeru, który również jest znany większości moich klientów. Ten drugi numer jest prepaidem. Chciałbym zamienić te numery. Czyli numer abonamentowy dać na prepaid, a w jego miejsce włączyć obecnego prepaida. *600 twierdzi, że zmiana numeru w czasie trwania umowy jest jak najbardziej możliwa tyle, że nie na wskazany przeze mnie numer, a pierwszy dowolny z puli. Z mojego punktu widzenia sieć Play nic na tym nie traci. Finansowo co najwyżej ja poniosę koszt zmiany numeru. Wydaje mi się, że jest to jak najbardziej realne do przeprowadzenia, potrzeba tylko odrobinę dobrej woli ze strony sieci Play.
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam.
Strona 1 z 1
Zmiana numeru w czasie trwania umowy
Napisano 01 November 2011 - 21:03
Jedyne co możesz zrobić to tak jak mówią zmiana na numer z ich puli tzw. specjalny ,ps. czasem są bardzo fajne numery
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 01 November 2011 - 22:35
Nie zależy mi na nowym numerze. Muszę korzystać z przynajmniej jednego z dwóch które posiadam. Tyle, że ten który chciałbym "wyłączyć" posiada abonament na 150 zł miesięcznie.
Czyli jedyne wyjście jak rozumiem to zerwanie umowy? Tyle, że kara przekracza dwa tysiące. Raczej bez sensu.
Skąd pewność, że nic się w Playu nie uda wynegocjować?
Czyli jedyne wyjście jak rozumiem to zerwanie umowy? Tyle, że kara przekracza dwa tysiące. Raczej bez sensu.
Skąd pewność, że nic się w Playu nie uda wynegocjować?
Strona 1 z 1

Logowanie