Witam. Jestem abonentem play,niedawno wybrałem ofertę internetu "play all exlusive". Pytałem się pani w salonie czy w mojej miejscowości będzie zasięg 3G, który umożliwi mi transmisje danych chociaż z prędkością 1mb, sprawdziła,powiedziała że tak oczywiście prędkość będzie nawet znacznie większa. Podpisałem umowę, wiedząc że w ciągu 7 dni mogę oddać internet także przetestowałem i byłem zadowolony przez te 7 dni,niestety tylko i wyłącznie przez te 7 dni bo gdy minął termin możliwości zrezygnowania, internet zwolnił do 5 kb/s przy ściąganiu pliku , otwieranie stron zajmuje wieki i tak już od dłuższego czasu. Dzwoniłem do biura obsługi technicznej, tłumaczyłem im co i jak, a za każdym razem otrzymywałem tą samą odpowiedz, czyli że zresetują mi moje konto i że internet będzie działać ok ale niestety za każdym razem nic to nie dawało. Przed tym internetem,miałem też pleya ale ten z 5GB limitu transmisji danych i chodził bardzo dobrze przez cały okres umowy, a dzwoniłem niedawno do biura obsługi i pani mówi mi ,że w mojej miejscowości nie ma w ogóle zasięgu a mam wszystkie kreski HSDPA ponieważ mam specjalną antenę.Temat założyłem po to, aby odradzić ten "INTERNET" osobą które chcą założyć sobie internet bezprzewodowy, jutro jadę i zrywam umowę bo ten internet nie jest wart niczego. Pozdrawiam.
Strona 1 z 1
Internet Play - Dno Dno.
Strona 1 z 1

Logowanie