Mam pytanie o Samsunga Galaxy Gio w play, jak to jest,że telefon jest dostepny w ofercie/na wystawie w salonie (atrapa), a jak chce przedłużyć umowę MIX z tym telefonem to raptownie nie mają go na sklepie i magazynie. Pani z salonu powiedziała że sama nie wie kiedy będą one dostępne u nich. Czy naprawde tak cieżko jest dostać ten telefon w innych salonach? Bo już mam dosyć biegania do salonu i się pytania o ten telefon.
Strona 1 z 1
Samsung Galaxy Gio Dostępność telefonu
Napisano 28 October 2011 - 14:41
Witam
Mam pytanie o Samsunga Galaxy Gio w play, jak to jest,że telefon jest dostepny w ofercie/na wystawie w salonie (atrapa), a jak chce przedłużyć umowę MIX z tym telefonem to raptownie nie mają go na sklepie i magazynie. Pani z salonu powiedziała że sama nie wie kiedy będą one dostępne u nich. Czy naprawde tak cieżko jest dostać ten telefon w innych salonach? Bo już mam dosyć biegania do salonu i się pytania o ten telefon.
Napisano 29 October 2011 - 19:05
nieee, ja ostatnio w abo brałem ten telefon i był na miejscu.
Polecam Ci taką kombinację:
1. Szukasz salony oraz sklepy w Twopim mieście (google.pl lub play.pl)
2. Każdy po kolei obdzwaniasz i pytasz czy mają na stanie ten telefon
Aha jesli Cię stać to lepiej weź galaxy Ace. Jest to ulepszona wersja gio. gio ma mało ramu.
Polecam Ci taką kombinację:
1. Szukasz salony oraz sklepy w Twopim mieście (google.pl lub play.pl)
2. Każdy po kolei obdzwaniasz i pytasz czy mają na stanie ten telefon
Aha jesli Cię stać to lepiej weź galaxy Ace. Jest to ulepszona wersja gio. gio ma mało ramu.
Strona 1 z 1

Logowanie